Apothekersassistent

De ziekenhuisapotheek
Als gevolg van doorontwikkeling van de medicatieverificatie bij ontslag en verhoogde geneesmiddelenproductie zoeken we apothekersassistenten voor verschillende units binnen de ziekenhuisapotheek. Wij als ziekenhuisapotheek onderscheiden ons op het gebied van patiëntveiligheid (o.a. doormiddel van opname- en ontslaggesprekken) en de productie van hoogwaardige geneesmiddelen-bereidingen in een zeer moderne werkomgeving. Daarnaast verzorgen wij de farmaceutische zorg voor externe verpleeghuizen, beschikt de apotheek over een eigen laboratorium en bedrijfsbureau. De distributie is in handen van onze logistieke afdeling.

De functie
De ziekenhuisapotheek is van alle markten thuis, of je nu geneesmiddelen wilt bereiden of een medicatie verificatie bij opname en ontslag wilt verrichten, het is allemaal mogelijk. Kwaliteit is bij ons onze topprioriteit en dat verwachten wij ook van jou. Op het gebied van werkzaamheden kun je veel kanten op. Binnen de unit geneesmiddelenbereidingen kun je denken aan het voor toediening gereed maken van diverse apotheekbereidingen. Dit kan op individuele basis zijn of voor op voorraad en daarnaast zowel steriel, niet steriel als aseptisch. Wij leveren hierbij aan ons eigen ziekenhuis maar ook aan diverse andere instellingen. Voor de unit Klinisch Farmaceutische Zorg kun je denken aan werkzaamheden als medicatieverificatie bij opname en ontslag of receptverwerking en geneesmiddelendistributie vanuit een satellietapotheek. Het verrichten van bereikbaarheids-, aanwezigheidsdiensten kan deel uitmaken van de functie.  

We vragen
Je beschikt over het diploma apothekersassistent en hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring. Je bent bereid tot het volgen van bij- en nascholing. Je kunt prima zowel zelfstandig als in teamverband werken en hierbij heb je zowel oog voor de teamprestatie en het teambelang. In je werk is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, klantvriendelijk bent en servicegericht. Veranderingen en nieuwe projecten zie jij als een uitdaging. Als je in het bezit bent van het diploma Voortgezette Opleiding apothekersassistent Ziekenhuisrichting of bereidingen of vergelijkbare certificaten dan is dat een pré.

We bieden
Het salaris bedraagt maximaal € 2.695,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 40), afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
De vacature wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar en het betreft een dienstverband van 24 uur en/of tot 36 uur per week. 

Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.
Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.


Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Vincent Jas, unithoofd Geneesmiddelenbereidingen, tel. 050 - 524 7245 of Marja Menninga, unithoofd Klinisch Farmaceutische Zorg, tel 050 – 524 7335. Ben je nieuwsgierig naar wat er in de ziekenhuisapotheek gebeurt? Dan nodigen wij je graag uit om een keer te komen kijken. Bel voor het maken van een afspraak met Marja Menninga.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Kijk op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.