ANIOS Neurologie

De  functie
De maatschap Neurologie is op zoek naar enthousiaste ANIOS Neurologie, die graag deel uit wil maken van een team van 4 ANIOS en 2 AIOS Neurologie, werkzaam voor de acute neurologie op de spoedeisende hulp en op de afdeling Neurologie. Je participeert in de bereikbaarheidsdiensten Neurologie.
M.i.v. van juli, september en december komt er vacatureruimte vrij.
Ook belangstellenden die binnenkort afstuderen worden uitgenodigd te solliciteren..

De afdeling
De maatschap Neurologie bestaat uit 10 Neurologen met verschillende aandachtsgebieden. Er is een samenwerking met andere specialismen, zoals de Neurochirurgie. We werken samen met het UMCG op het gebied van onderwijs, opleiding en patiëntenzorg. Er is een B opleiding Neurologie.
De afdeling Neurologie heeft 26 bedden, waaronder een “Stroke-unit”.

Jij hebt: 
- Belangstelling voor het vakgebied Neurologie.
- Afgeronde studie geneeskunde *
- Ingeschreven in het BIG-register *

*Ook belangstellenden die binnenkort afstuderen, worden uitgenodigd te reageren.

Wij bieden

  • Gestructureerd onderwijs, en supervisie.
  • SBMS-cursus (Systematische benadering van medisch spoedsituaties).
  • Cursus acute Neurologie
  • Wekelijks meerdere (praktijk)besprekingen samen met de AIOS
  • T.a.v. van directe supervisie is op de afdeling Neurologie een  kliniek neuroloog aanwezig Tijdens de      diensten is de dienstdoende neuroloog laagdrempelig te benaderen.
  • Een team van 6 ANIOS/ AIOS

Het betreft een dienstverband van 1 jaar, 36 uur per week.
Het salaris bedraagt max. € 5.065,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 65).
Aanvang van het dienstverband is per augustus, september en december 2017.

Je ontvangt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen (PFZW).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan, bedrijfsfitnessplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer. Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Meer informatie
Ben je nieuwsgiering en enthousiast geworden? Voor nadere over de functie kun je contact opnemen met Margo de Vos- van den Biezenbos, neuroloog, telefoon (050) 524 7951, Wijnand Rutgers, neuroloog, tel. (050) 524 7947 of met Sandra Timmerman, unithoofd Neurologie, tel. (050) 524 7619.

De gesprekken zullen plaatsvinden op een nog nader te bepalen tijdstip.

Belangstelling?
Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis
Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet samen voor de beste zorg gaan, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst!