2 radiologen

De maatschap Radiologie en Nucleaire Geneeskunde (elf radiologen en twee nucleair geneeskundigen) vormt een geïntegreerde afdeling beeldvormende technieken binnen het Martini Ziekenhuis en bestaat uit een actieve en vooruitstrevende groep specialisten. De maatschap levert enkele derdelijns functies op STZ-niveau en ondersteunt in volle omvang de basiszorg alsmede de expertisecentra van het ziekenhuis. Ook is de maatschap actief binnen Santeon. De afdeling beschikt over state-of-the-art apparatuur. 

De functie
De patiëntenzorg is onderverdeeld in aandachtsgebieden om de kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Elke radioloog heeft minstens 2 aandachtsgebieden.
Uiteraard staat de patiëntenzorg voorop, waarbij gestreefd wordt naar value-based diagnostiek en snel overleg met onze klinische specialisten. 
Vanwege uitbreiding van de radiologische capaciteit ten behoeve van de acute patiëntenzorg zoeken we 2 radiologen met aantoonbare affiniteit voor één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden: neuroradiologie, mammoradiologie, musculoskeletale  en/of abdominale radiologie. Een afgerond fellowship is hierbij een pré.
U werkt efficiënt en doelmatig, draagt bij aan effectieve (interdisciplinaire) samenwerking en bent communicatief sterk.

We bieden
Na een selectieprocedure van de vakgroep en de toelatingscommissie bieden wij u een positie binnen onze maatschap. Indien gewenst behoort een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden. De maatschap is goodwill dragend.

Belangstelling?
Uw sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag uiterlijk 23 april a.s. via de mail. U kunt uw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Samen voor de beste zorg!
De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie. In het Martini Ziekenhuis werken 220 medisch specialisten, 3000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Samen bieden wij de beste zorg aan 380.000 poliklinische patiënten en 27.000 klinische patiënten per jaar.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.