Gezondheidszorgpsycholoog ambulant team Winschoten

Wie zijn wij?

Lentis Volwassenenpsychiatrie biedt specialistische ambulante en klinische behandeling, crisishulp en als het nodig is 24 uur per dag zorg. Leidend in de zorg is herstel van de patiënt  en kwaliteit van leven. Lentis Volwassenenpsychiatrie heeft een breed aanbod in zowel stad als regio, staat midden in de samenleving, waarbij er veel wordt samengewerkt met allerlei maatschappelijke partners.

Wie zoeken wij?

Voor het ambulante team specialistische GGZ vanuit de polikliniek Winschoten zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezondheidszorgpsycholoog voor 28-36 uren per week. Winschoten is vanuit de stad Groningen in 30 minuten goed bereikbaar via de A7 of met het openbaar vervoer.

Je hebt een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en bent als zodanig BIG geregistreerd. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een GGZ instelling en bij voorkeur specialistische GGZ. Je hebt aantoonbare ervaring met psychologische diagnostiek en behandeling van patiënten en affiniteit met CGT. Bij voorkeur ben je geschoold in de complexe EMDR of bereid de EMDR opleiding te volgen. De opleiding wordt dan door ons vergoed. Daarnaast beschik je over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling. Je hebt het vermogen tot innovatief denken en de daadkracht om dit uit te voeren.

Wat houdt de functie in?

  • Je houdt je bezig met intakes, psychologisch onderzoek, indicatiestelling, consultatie en behandeling;
  • Je bent hoofdbehandelaar en daarmee verantwoordelijk voor totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen in samenwerking met cliënt.
  • Behandelen vanuit voornamelijk een cognitief gedragstherapeutisch kader
  • Actieve bijdrage leveren aan innovatie en de verdere ontwikkeling van de zorgprogramma’s (De behandeling kan onder jouw verantwoordelijkheid uitgevoerd worden door een andere behandelaar)
  • Interveniëren in crisissituaties
  • Mogelijkheid voor het coachen en superviseren van behandelaren (in opleiding) binnen het team.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits u voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Een breed, ervaren, betrokken multidisciplinair team met onder andere psychologen, psychiaters, specialistische verpleegkundigen, vak therapeuten, systeemtherapeut en diagnostisch medewerker. Ruimte voor het ontwikkelen van je eigen (verantwoorde) behandelvisie en eigen initiatief.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Evelien Posthuma, psychiater en inhoudelijk teamleider, bereikbaar via telefoonnummer 0597-456712.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 1 april 2018 aanstaande via www.lentis.nl/vacatures

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 16.30 uur, tel. 050 – 409 7007.