Gedifferentieerd verpleegkundige - Dignis

Wie zijn wij?

Uitgaan van de wensen van ouderen. Dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan.

In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Wie zoeken wij?

Ben jij een ambitieuze HBO-verpleegkundige die zich graag wil ontwikkelen en oog heeft voor kwaliteitsverbetering en innovatie? Wij nodigen je bij deze van harte uit om te solliciteren op de uitdagende functie van gedifferentieerd verpleegkundige! Het gaat om een dienstverband van gemiddeld 24 tot 32 uren per week.

In deze functie ben je gekoppeld aan een afdeling waar je een coachende rol hebt in het team en Dignis breed kunt worden ingezet. Je komt te werken in een omgeving waarbij de zorg steeds complexer wordt en waar het denken in mogelijkheden voorop staat. Je zet je in om de kwaliteit van zorg continu te verbeteren waarbij de behoefte van de cliënt centraal staat. Je krijgt de ruimte om bezig te zijn met kwaliteitsplannen Dignis breed.

Hiervoor :

  • Heb je minimaal een HBO-verpleegkunde diploma (niveau 5) en je hebt kennis en ervaring op het gebied van  complexe chronische ouderenzorg.
  • Ben je in het bezit van een BIG registratie.
  • Beschik je over de eigenschappen professionaliteit, nieuwsgierigheid, oplettendheid, creativiteit en improvisatievermogen.
  • Beschik je over coachende vaardigheden.
  • Heb je ambities met betrekking tot professionele ontwikkeling en je bent bereid tot het volgen van scholing.

Wat houdt de functie in?

  • Je signaleert, coacht en bewaakt op het gebied van kwaliteit van zorg.
  • Je levert een bijdrage aan het scheppen, ontwikkelen en bevorderen van een passende leef- en behandelklimaat voor de genoemde doelgroep;
  • Je verricht verpleegtechnische handelingen.

Wat bieden wij?

Een boeiende en dynamische baan in een professionele werkomgeving met veel ruimte voor vindingrijkheid en doorgroeimogelijkheden.

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 50, conform de CAO VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO VVT. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Dignis zit in een ontwikkelingsfase en daarom is er vooralsnog sprake voor een functie van bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Carla Dijkslag, Directieadviseur, via 06-22261304.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 21 januari aanstaande. Solliciteer hier!

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 16.30  uur, tel. 050 - 409 7007.
Deze vacature wordt zowel in als extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.