Psychiater Kliniek Groningen

Lentis Volwassenenpsychiatrie biedt zorg en behandeling ter ondersteuning aan het herstel van de patiënt, waarbij welzijn en kwaliteit van leven leidend zijn. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die ons specialistisch aanbod nodig heeft en zorgen voor een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn lokaal beschikbaar en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten.

De Kliniek Groningen is onderdeel van Zorggroep Volwassenenpsychiatrie en is gedifferentieerd naar 3 afdelingen: een Psychoseafdeling (open/gesloten), een  afdeling Stemmingsstoornissen (open/gesloten) en  afdeling Algemeen Crisis (open/gesloten en een (High) Intensive Care).

Voor de afdelingen Algemeen Crisis en (High) Intensive Care van Kliniek Groningen zijn wij per direct op zoek naar een psychiater  voor 32- 36 uren per week (88,89-100%).

Functie-inhoud:

Als afdelingspsychiater geeft u, samen met de teamleider, leiding aan de afdeling. Samen met het multidisciplinair team levert u een actieve bijdrage aan de toepassing en doorontwikkeling van HIC zorg. Voorts neemt u deel aan het beleidsoverleg van het dagelijks bestuur van de Kliniek en het kliniek-overstijgende clusteroverleg Crisis. De nadruk van de werkzaamheden ligt op diagnostiek en crisisbehandeling van patiënten met een breed scala aan acute psychiatrische toestandsbeelden. Daarbij heeft u regelmatig te maken met maatregelen in het kader van de wet BOPZ. Tevens geeft u supervisie aan arts-assistenten en verpleegkundig specialisten.

Functie-eisen:

U heeft een afgeronde opleiding tot psychiater, BIG-geregistreerd.

U heeft affiniteit en ervaring met klinisch werken en ziet het als een uitdaging de klinische keten binnen Lentis Volwassenenpsychiatrie mede vorm en inhoud te geven. U bent enthousiast, flexibel, evenwichtig, in staat de uitgezette behandellijn vast te houden, gericht op samenwerking en u heeft een goed relativeringsvermogen met een gezonde dosis humor. Goede contactuele vaardigheden zijn noodzakelijk, daar een opname binnen de (High) Intensive Care van tijdelijk aard is en een goede samenwerking met interne en externe ketenpartners vraagt. U draait als psychiater mee in de 24-uurs diensten, mede daarom moet u in bezit zijn van een rijbewijs.

Wij bieden:

•             Volop ruimte voor ontwikkeling, innovatie en kennisdeling;

•             Enthousiaste, professionele en vakbekwame verpleegkundigen in de 24-uurs zorg;

•             Bevlogen en professionele behandelaren binnen de Kliniek Groningen en de relevante clusters;

•             Een boeiende en kleurrijke doelgroep;

•             Salaris conform de CAO GGZ (AMS regeling).

Informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Marinka Sewüster, teamleider tel. 06-22 99 53 79, Bonnie Ermers, afdelingspsychiater tel. 06-53 23 44 12..

Sollicitatie

Online solliciteren is mogelijk tot en met 31 december 2016 via www.lentis.nl

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk Personeelszaken helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 16.30 uur, tel. 050-409 7007.