Klinisch Psycholoog ATN Groningen

Haal jij als klinisch psycholoog het beste uit jezelf voor mensen met autisme?

Het Autisme Team Noord-Nederland in Groningen heeft ruimte voor een

Klinisch psycholoog

Het aantal uren is bespreekbaar; de voorkeur heeft 24 – 28 uur per week.Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot vast dienstverband.

We zoeken een klinisch psycholoog die ons team wil komen versterken. Een collega die elke dag weer het beste uit zichzelf wil halen voor mensen met autisme en voor de mensen in zijn/haar omgeving.

 

We zijn enthousiast en veelzijdig

Onze kracht is ons enthousiasme, onze meer dan 40 jaren ervaring en onze veelzijdige deskundigheid! Ons team bestaat uit psychiaters, gz-psychologen, gedragstherapeuten, een verpleegkundig specialist, orthopedagogen, psychologen, ambulante behandelaren, een pmt-er en secretaresses.

 

Gevarieerd

Ons werk is erg gevarieerd. In de eerste plaats natuurlijk omdat ieder mens met een autisme spectrumstoornis weer anders is. Maar ook omdat we vaak te maken krijgen met comorbiditeit, zoals angst, depressie of trauma.

Individueel met aandacht voor het systeem

Ons individuele behandelaanbod richt zich onder andere op psycho-educatie, emotieregulatie, gedragsverandering en het vergroten van het zelfbeeld. We maken veel gebruik van CGT en technieken vanuit de oplossingsgerichte therapie. Daarnaast betrekken we ook het systeem actief bij de behandeling.

Groepsaanbod

Naast de individuele trajecten hebben we ook een ruim groepsaanbod: O.a. psycho-educatie cursussen, sociale vaardigheidstrainingen, emotieregulatie trainingen en lotgenotencontacten.

Wat ga je bij ons doen?

 • Het verrichten van intakes en psychodiagnostisch onderzoek,
 • Samenwerken in een multidisciplinair behandelteam
  • Behandelplannen opstellen, uitvoeren en evalueren 
  • Cliënten behandelen in een systeemgericht cognitief gedragstherapeutisch kader  
  • Participatie in een multidisciplinair behandelteam
  • Actief bijdragen aan vernieuwing, de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma en de afdeling.
  • Coachen en superviseren van behandelaren binnen ons team

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog; BIG-geregistreerd
 • Het liefst kennis van autisme spectrumstoornissen
 • En: enthousiasme en een pro-actieve inslag
 • Lidmaatschap van de VGCT of  bezig of van plan dit te verkrijgen is een pre

 

Wat ga je verdienen?

Je wordt ingedeeld in functiewaarderingsgroep 70: minimaal € 3.850,--en maximaal € 6.009,-- per maand bij een volledig dienstverband, met opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. De overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-GGZ.

 

Bel of mail ons. We vertellen je graag meer!

Francien Beuving, teamleider algemene zaken: 050-5223299 / f.beuving@lentis.nl

Jetty Noltes, teamleider inhoudelijke zaken en kinder-en jeugdpsychiater: 050-5223299

Wil je solliciteren?

Je kunt je sollicitatie richten aan de heer H.D. Dijk, P&O adviseur. Online solliciteren is mogelijk tot en met 30 oktober via www.lentis.nl

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk Personeelszaken helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 16.30  uur, tel. 050 - 409 7007.

 

Het Autisme Team Noord-Nederland

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx is een onderdeel van het cluster Jonx Autisme. Het ATN biedt specialistische ambulante diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een ernstige autisme spectrumstoornis, hun gezinsleden en andere betrokkenen. We hebben vestigingen in Drachten, Groningen en Hoogeveen. Vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met anderen en wetenschappelijk onderzoek staan hoog in ons vaandel. Het ATN Groningen heeft het keurmerk TOPGGz.