GZ-psycholoog


Wie zoeken wij?

Ten behoeve van Jonx Ambulant in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren gezondheidszorgpsycholoog voor gemiddeld 24 - 28 uren per week.

Je hebt een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en een BIG registratie is vereist. Je hebt daarnaast een aantal jaren ervaring in met name het werkveld GGZ. Daarnaast heb je zeer goede contactuele vaardigheden, een pro-actieve en enthousiaste instelling. Tot slot heb je een enthousiasmerende rol in de verdere implementatie en ontwikkeling van zorgprogrammering.


Wat houdt de functie in?

  • Vorm en inhoud geven aan het hoofdbehandelaarschap volgens het professioneel zorgstatuut binnen de organisatie.
  • Het verrichten van intakes en psychodiagnostisch onderzoek.
  • Behandelplannen opstellen, uitvoeren en evalueren.
  • Participatie in een multidisciplinair behandelteam.
  • Het uitvoeren van complexe behandelingen in een systeemgericht cognitief gedragstherapeutisch kader.
  • Actieve bijdrage leveren aan innovatie, de verdere ontwikkeling van de verschillende zorgprogramma's en de afdeling.
  • Begeleiden van psychologen / orthopedagogen die onder jouw supervisie behandeling bieden aan onze cliënten.
  • Participeren in Spoed voor Jeugd Groningen, mede daarom is het noodzakelijk in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 65, conform de cao GGZ.

Wij bieden jou een prettige, uitdagende en dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan - tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen - en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Je kunt contact opnemen met Anneriek Bonhof (teamleider inhoudelijke zaken) via 06-20562504 met Susan Faay (teamleider algemene zaken) via 06-82065016.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 26 september aanstaande.
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 1 september.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13:00 uur via 050 - 409 7007.


Reageer op deze vacature