Psychiater - Basis GGZ

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cli��nt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken? Binnen de Basis GGZ Lentis bieden we diagnostiek en generalistische behandelingen bij lichte tot matig-ernstige, niet complexe psychische stoornissen, met momenteel 13 spreekuurlocaties in de stad en regio Groningen en sinds kort ook in Drenthe en Friesland, waar onze ambitie is om verder uit te breiden. Het uitgangspunt is goede samenhangende zorg te organiseren rond de mens met psychische problematiek, zodat deze snel en effectief kan worden behandeld. Binnen de Basis GGZ kunnen cli��nten terecht die na een doelgerichte, kortdurende behandeling weer zelfstandig verder kunnen. Bij een deel van de pati��nten kan face-to-face behandelen gecombineerd worden met eHealth of groepsbehandelingen.

Wie zijn wij?

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cli��nt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken?

De Basis GGZ van Lentis is:

 • Snel en dichtbij
 • Kortdurend en effectief
 • Gericht op jouw kracht

Werken bij Basis GGZ houdt generalistisch werken in. We zien cli��nten met diverse problematiek tussen 18-88 jaar. De casu��stiek is daarmee in de praktijk zeer afwisselend.

Dit ga je doen als psychiater bij Lentis

Je werkt binnen de Basis GGZ als consultatieve psychiater, dat wil zeggen dat je geen regiebehandelaar bent van cli��nten, maar op aanvraag van onze regiebehandelaren een onderdeel van de behandeling op je neemt. Je hebt een ondersteunende rol in de (functionele) diagnostiek, indicatiestelling, consultatie en (medicamenteuze) advies voor de behandeling. Daarnaast geef je supervisie aan 4 verpleegkundig specialisten. Je werkt nauw samen met een andere psychiater en je bent werkzaam op locatie Groningen-stad en op een locatie in de regio.


Ben jij de psychiater die wij zoeken?

Als psychiater ben je bij ons meer dan welkom. Ben je net klaar met je studie of al jarenlang werkzaam in de psychiatrie? We kunnen jouw kennis en ervaring goed gebruiken voor het verbeteren van het functioneren van pati��nten. Bovendien sta je klaar voor collega psychiaters en regiebehandelaars voor onderlinge waarneming en overstijgende vragen. Daar voeg jij aan toe:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een BIG registratie
 • Je bent beschikbaar voor 8 uur per week
 • Je gaat deelnemen aan de crisisdienst van OVP

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als psychiater binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Daarom bieden wij je gelijk een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in AMS, conform de cao GGZ
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen
 • Een aantrekkelijk pensioenfonds
 • Reiskostenvergoeding, aan het einde van het jaar krijg je bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je ook gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis leefstijl
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Zelfs bij de lichtste belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Met alle plezier mag je een dagje meelopen en zelf ervaren hoe het bij ons is. Je kunt contact opnemen met Hittina Bootsma, bereikbaar via 06-51758507.

Ge��nteresseerd?

Je kunt tot en met 25 april 2021 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881
Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Sollicitatiegesprek vanuit huis

Een sollicitatiegesprek vanaf je eigen huis. Dat voelt waarschijnlijk onwennig, maar we brengen je graag op je gemak. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat Lentis het sollicitatiegesprek omzet in een videogesprek.


Reageer op deze vacature