Senior Gedifferentieerd Verpleegkundige

Lentis Ouderenpsychiatrie ambulant West is gehuisvest in de stad Groningen en biedt kortdurende en langdurende ambulante behandeling aan oudere mensen met problemen en beperkingen voortvloeiende uit een psychiatrisch ziektebeeld. Werkend vanuit de kracht van elke discipline wordt goede diagnostiek, behandeling, begeleiding en advies geleverd aan de doelgroep Van de medewerkers verwachten we, naast het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid, de inzet om bij te dragen aan innovatie en verbetering van de zorg. We werken vraaggericht met de patiënt, met het netwerk en de partners in de zorg binnen en buiten Lentis. We verdiepen onze kennis, ontwikkelen onze expertise en bieden deze expertise regionaal aan andere zorgverleners en zorgvragers.

Wie zoeken wij?

Ten behoeve van Lentis Ouderenpsychiatrie ambulant West, zoeken wij een enthousiaste senior gedifferentieerd verpleegkundige voor gemiddeld 28-32 uur per week.

We zoeken een collega die:

 • In het bezit is van een hbo Verpleegkunde diploma aangevuld met een opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkunde;
 • BIG-geregistreerd is;
 • Kennis heeft van psychiatrische ziektebeelden, psychofarmaca en ervaring heeft in het werken in de (ouderen)psychiatrie;
 • Kennis heeft van de sociale kaart en wet- en regelgeving;
 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid heeft;
 • Het vermogen heeft binnen het geformuleerde beleid zelfstandig te functioneren en multidisciplinair kan samenwerken;
 • Kwaliteitsgericht, flexibel, stressbestendig en creatief is;
 • In het bezit van rijbewijs en auto.

Wat houdt de functie in?

 • Je doet samen met de regiebehandelaar intakegesprekken;
 • Je hebt een eigen caseload. Je behandelt en begeleidt patiënten, je evalueert het behandelbeleid en rapporteert aan het multidisciplinaire team over de voortgang;
 • Je houdt dossiers bij en verricht bijbehorende administratieve werkzaamheden;
 • Je onderhoudt contacten met familie en zorgverleners binnen en buiten Lentis;
 • Je kan voorlichting en advies geven aan andere zorgverleners over bijvoorbeeld adequate omgangsvormen;
 • Je neemt binnen kantoortijden deel aan de bureau/crisisdienst van Lentis Ouderenpsychiatrie ambulant West en je participeert in de 24-uursdienst van Lentis;
 • Je levert een bijdrage aan het behandelbeleid, je kan acties uitzetten en veranderingen implementeren;Je begeleidt eventueel leerlingen en stagiair(e)s.

Wat bieden wij?

Een boeiende en dynamische werkomgeving met standplaats stad Groningen. Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 55, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan - tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen - en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij mevrouw E.C.A. Folkers, vestigingsmanager algemene zaken Zonneheuvel en Ouderenpsychiatrie ambulant West, tel. 06 224 91 611

Geïnteresseerd?

Je kunt online solliciteren tot en met 22 december 2019. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 7 januari 2020 (middag).

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.


Reageer op deze vacature