Teamleider inhoudelijke zaken

Binnen de zorggroep Jonx, onderdeel van Lentis, biedt het cluster autisme specialistische diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een ernstige autisme spectrum stoornis, aan hun gezinsleden en andere betrokkenen. Het cluster is werkzaam ten behoeve van de drie noordelijke provincies. De focus ligt op het bevorderen en optimaliseren van het ontwikkelingspotentieel van cliënten, gezinnen en naastbetrokkenen. Daarnaast vervult het taken op het gebied van preventie, consultatie en deskundigheidsbevordering. Het cluster is sterk gericht op vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met andere instellingen en onderzoek. Het is in de keten een actieve en betrouwbare samenwerkingspartner, gericht op kwaliteit en resultaat. Het cluster bestaat uit de Autisme Teams Noord-Nederland in Groningen, Friesland en Drenthe, de Woon- werkgemeenschap voor volwassenen met een autismespectrumstoornis en de Afdeling Trainend Leren voor jongeren met een autismespectrumstoornis, ATLASS.

                                                Ben jij als multi-talent ook auti-proof?

Binnen Jonx autisme, Autisme Team Noord-Nederland (ATN) Drenthe is er per direct een vacature voor de functie van

                  KLINISCH of Gezondheidszorg PSYCHOLOOG / (K&J) PSYCHIATER / Verpleegkundig Specialist

                                                                            EN

                                               TEAMLEIDER INHOUDELIJKE ZAKEN M/V

                                                                   32 uren per week

Wij zoeken een enthousiaste collega met ambities in het verbeteren van de zorg, samenwerken en leiding geven aan een multidisciplinair team.


Wat houdt de functie in?

Het betreft een gevarieerde baan, waarin je ruimte krijgt om naast je eigen professionele ontwikkeling ook actief mee te doen in de ontwikkeling en vormgeving van het autisme-aanbod in jouw regio en meedenkt in die van de andere regio's. In deze functie combineer je teamleider taken met taken als behandelaar. Teamleiders van de afdelingen van Jonx Autisme werken samen onder aansturing van de manager algemene zaken en de directeur behandelzaken.

Hoofdtaken

 • Je geeft samen met de teamleider algemene zaken duaal leiding aan het team van ATN Drenthe;
 • Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en hebt een coördinerende en inhoudelijke voortrekkersrol in het zorgproces/behandeltraject;
 • Je bewaakt  de continuïteit en kwaliteit van de te leveren zorg conform vastgesteld beleid,  signaleert tijdig  knelpunten en lost ze op;
 • Je geeft afdeling overstijgend beleid mede vorm, in samenwerking met collega teamleiders;
 • Je vertaalt organisatiebeleid en zorginnovaties naar de afdeling;
 • Je stimuleert  de ontwikkeling van het team en van de individuele medewerkers;
 • Je vervult een (inhoudelijke) expertiserol bij externe betrekkingen en ketenpartners.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog, gezondheidszorgpsycholoog, verpleegkundig specialist of (kinder- en jeugd) psychiater, met BIG registratie;
 • Lidmaatschap van een beroepsvereniging zoals de VGCT strekt tot de aanbeveling;
 • Ruime ervaring met (complexe) psychiatrische problematiek;
 • Affiniteit met cliënten met ASS ;
 • Voor het coördineren van de zorg is kennis van de organisatie en van andere disciplines nodig. Ontwikkelingen binnen het vakgebied worden bijgehouden door middel van literatuurstudie en nascholing;

Wat bieden wij?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functies van gezondheidszorgpsycholoog en verpleegkundig specialist zijn ingedeeld in FWG 65, de klinisch psycholoog is ingedeeld in FWG functiegroep 70 en het salaris voor de functie van psychiater is volgens de AMS regeling.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan ? tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen ? en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Ten behoeve van de accreditatie voor verpleegkundig specialist is er jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar van ? 3000,- naar rato van het dienstverband, voor klinisch psycholoog is hiervoor jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar van ? 3.500,- naar rato van het dienstverband.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Vragen? Bel of mail ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de mevrouw Anneke van Diermen, teamleider algemene zaken, tel. 06-23123486 of via a.vandiermen@lentis.nl of bij de heer Mario Fokkens, manager algemene zaken, tel. 050-4097012 of via mr.fokkens@lentis.nl .

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 5 mei aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur via 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.


Reageer op deze vacature