GZ psycholoog FACT Team Winschoten

Lentis Volwassenenpsychiatrie helpt volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die onze specialistische zorg nodig heeft en bieden een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn dynamisch en innovatief en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.

Het FACT team Winschoten, onderdeel van de Zorggroep Volwassenenpsychiatrie, bestaat uit 24 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de zorg aan 330 cliënten. We zijn een betrokken en gedreven team waarin met veel energie wordt (samen) gewerkt. We zetten ons in om bestaande kwaliteit te behouden en te verbeteren door creativiteit en zorg op maat. We zijn positief kritisch en communiceren op een open, eerlijke manier, met humor en altijd met veel respect voor elkaar. Dit leuke team willen wij graag aanvullen met een GZ Psycholoog. Word jij onze nieuwe collega?


Wie zoeken wij?

Voor FACT Winschoten zijn wij op zoek naar een GZ psycholoog voor 20 uur per week. Meer uren zijn in overleg bespreekbaar.

Je beschikt over:

 • Een afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met brede psychologische diagnostiek en behandeling van patiënten;  
 • Je bent proactief, toegankelijk, flexibel en beschikt over uitstekende communicatieve en reflectieve vaardigheden;          
 • Je kunt  knelpunten in de uitvoering van werkzaamheden zelfstandig oplossen;
 • Je werkt gemakkelijk samen in teamverband en neemt je verantwoordelijkheden op het gebied van  
 • kwaliteit en klantgerichtheid;
 • Bovenal ben je een enthousiaste beroepsoefenaar en heb je affiniteit met het werken met de FACT.

  Wat houdt de functie in?  

 • Je verricht intakes en (psycho) diagnostiek bij volwassenen;
 • Behandelplannen stel je op, evalueert en stelt weer bij;
 • Je voert de individuele behandeling uit op basis van cognitieve gedragstherapie en geeft psycho-educatie aan cliënten en hun naasten;
 • Je verleent consultatie aan andere betrokken hulpverleners en begeleiders;
 • Je zoekt de verbinding op en werk je actief mee aan de ontwikkeling op het gebied van FACT;
 • Je bent op zoek naar vernieuwing en verbetering.

Wat bieden wij?

 

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, mits u voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.


Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer!

 

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Jeannette van Dijk, teamleider FACT Winschoten op T 06-11617842 of E jj.vandijk-geertsema@lentis.nl.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot 1 juli 2019.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 16.30 uur op T 050 - 409 7007.
 

                       


Reageer op deze vacature