Verzorgende IG Zorg Thuis Corpus den Hoorn

Dignis Zorg Thuis+ werkt in kleine, herkenbare teams met voor de cliënt vertrouwde mensen. Elk team bestaat uit ervaren verzorgenden IG, Eerst verantwoordelijk verzorgenden (EVV-ers) en een wijkverpleegkundige. We werken nauw samen met de huisartsen, hulpverleners in de 1e lijn en hulpverleners binnen Lentis (o.a. Ouderenpsychiatrie, team290).

Dignis is specialist in ouderenzorg en maakt onderdeel uit van Lentis. Als Verzorgende IG ouderenzorg  verzorg, verpleeg en begeleid jij ouderen met psychiatrische problemen. Het welbevinden van je cliënt en de wensen van je cliënt en zijn of haar naasten staan hierbij centraal.

Het werk dat je doet kan zwaar zijn, zowel fysiek als geestelijk. Mede daarom geloven wij bij Lentis in het belang van een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Lentis zijn we trots dat op het werk dat wij doen. Hier werken doorzetters. Het werk dat je doet is belangrijk. Daarom investeren we graag in jou. Zo krijg je bij ons alle ruimte om te blijven leren, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen.

Dit ga je doen als Verzorgende IG Dignis

Als Verzorgende IG bij Dignis verzorg en verpleeg jij onze cliënten. Jij begeleidt hen in het inrichten van een leven in hun eigen stijl. Hierbij betrek jij, wanneer nodig, familie en vrienden. Daarnaast volg je het zorgleefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.


Ben jij de Verzorgende IG die we zoeken?

Dignis Lentis heeft een vacature voor een betrokken en deskundige Verzorgende IG. Jij hebt een voorliefde voor werken met ouderen en haalt voldoening uit je werk. Je bent betrokken bij je cliënten en benadert hen met een goede dosis tact. Goede communicatie en samenwerking met familie en mantelzorgers is belangrijk voor je. Jij hebt een frisse blik en neemt ruimte om verbetering uit te voeren. Ook wil je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Verder:

  • heb je een diploma Verzorgende IG.
  • ben je flexibel en proactief.
  • werk je goed zelfstandig, maar functioneer je ook moeiteloos in een multidisciplinair team.

Wij hebben veel te bieden

Bij Dignis waarderen we onze werknemers. Het werk dat je doet is zwaar. Mede daarom bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris, conform de cao VVT. Ook krijg je bij ons meteen een vast contract en bouw je een gunstig pensioen op. Wij geloven in een constante ontwikkeling van onze medewerkers en bieden daarom trainingen en opleidingen aan. Ook kom je te werken in een hecht en betrokken team.  Werken bij Lentis gaat gepaard met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan ons fietsenplan, gebruik maken van een fitnessabonnement of profiteren van een tablet-/laptop regeling.

Daarnaast bieden wij je:

  • Een eindejaarsuitkering
  • Korting bij (zorg) verzekeringen
  • Een regeling aanvullende reiskosten
  • Een contract voor 24 uur per week en een contract van 12 tot 20 uur per week. 

Dit is Dignis

Dignis is onderdeel van Lentis. Jaarlijks helpt Lentis ruim 30.000 mensen met psychische en psychiatrische problemen en mensen met ouderenproblematiek.

Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij de mensen thuis en als dat niet meer lukt in één van onze locaties. Onze verzorgingshuizen, verpleeghuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en in Noord-Drenthe.

De behandeldienst is werkzaam voor verschillende regio?s en locaties. De standplaatsen zijn: De Enk Zuidlaren, het Heymanscentrum, de Veldspaat en ?t Blauwbörgje in Groningen.

Kom jij ook bij ons werken?

Solliciteer direct!

Meer weten? Sandra Weggemans, zorgmanager, kan je alles vertellen over deze vacature. We doen dit graag!

Telefoonnummer: 06-1002 3554. 

E-mailadres: sc.weggemans@lentis.nl

 


Reageer op deze vacature