Office Manager

WAGENBORG ZOEKT OFFICE MANAGER (20 uur)

Heb jij ervaring met secretariële ondersteuning van een management team? Ben je in staat om, in overleg met collega’s, tenders voor te bereiden en te coördineren? Vind je het leuk om onze aanwezigheid op beurzen, conferenties en zakenreizen te organiseren?

Ben je flexibel, klantgericht en besluitvaardig? Vind je samenwerken met een focus op het creëren van oplossingen net zo belangrijk als wij?

Kun je goed plannen en organiseren en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een Internationale omgeving waar Engels de voertaal is? Hou je van afwisseling en heb je een afgeronde HBO opleiding?

Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou als

                                   OFFICE MANAGER

Over de functie
Als Office Manager voer je diverse secretariële taken uit, zoals het behandelen van correspondentie, het initiëren en bijwonen van vergaderingen en het bewaken van taken en deadlines. Je beheert agenda’s en bepaalt prioriteiten. Het beheer van het archief met inschrijvingen, contracten, juridische informatie en vloot- en personeelsinformatie valt onder jouw verantwoordelijkheid. Tevens organiseer je onze deelname aan beurzen en conferenties en regel je teamevenementen.

Daarnaast ondersteun je de afdeling Contract & Tendering door het beheren en bijwerken van werkprocedures en het voorbereiden van contracten in BIMCO-software. Je houdt deadlines en einde van contractdata bij. Tot slot regel je zakenreizen en visumaanvragen en organiseer je de verplichte trainingen en medische controles van operationele medewerkers.

Over ons
Wagenborg Offshore heeft vele jaren ervaring in offshore support en supply services. Met speciaal gebouwde Walk to Work-schepen ondersteunen we offshore onderhoud op een efficiënte, veilige en productieve manier, waardoor logistieke en operationele kosten aanzienlijk worden verlaagd. We voeren onze offshore-activiteiten uit over de hele wereld in de meest verlaten omgevingen.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een familiebedrijf dat wereldwijd actief is en waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je komt te werken in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Omdat wij veel waarde hechten aan je persoonlijke ontwikkeling, bieden we uitgebreide studiemogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?
Klik hier om te solliciteren.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Edwin de Vries, directeur Wagenborg Offshore, telefoon 0596-636458.