Logistiek Talent

Wij zijn op zoek naar een
                      
                    LOGISTIEK TALENT


Ben jij een logistiek talent, die sterk is in het coördineren van diverse logistieke processen? Wil je een bijdrage leveren aan de oplossingen die Wagenborg biedt en je kennis en ervaring inzetten in de dynamische wereld van transport en maritieme logistiek? Hou je van afwisseling en heb je een aantoonbaar HBO werk en denkniveau en wil je op langere termijn je logistieke ervaring inzetten in een meer commerciële rol? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou in de havens van Delfzijl en de Eemshaven.

Als logistiek medewerker verzorg je samen met je collega’s de begeleiding van inkomende en uitgaande vrachtstromen: het laden/lossen van schepen, vrachtauto’s, treinwagons. Je houdt toezicht  op het opslaan van goederen, je controleert de kwaliteit van opgeslagen goederen en je geeft je bevindingen door aan de klant. Je selecteert transportbedrijven, die het vervoer van de opgeslagen goederen verzorgen. Je bent samen met de collega’s verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraadadministratie, de voorbereiding en de controle van facturering. Dat zijn je primaire taken.

We zijn op zoek naar een kandidaat die op langere termijn de ambitie en vaardigheden heeft om bestaande klantrelaties te onderhouden en een actieve bijdrage levert aan het afsluiten van nieuwe/vervolg opdrachten.

Tijdens je werkzaamheden als logistiek medewerker heb je veel persoonlijk contacten met mensen van verschillende nationaliteiten. Engels is daarbij de voertaal.  

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal afgeronde studie HBO Transport en Logistiek, International Business of vergelijkbaar
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal;
 • Commercieel talent;
 • Affiniteit met scheepvaart en transport;
 • Goed improvisatievermogen en een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Uitstekende sociale vaardigheden;
 • Flexibele instelling en stressbestendig;

Competenties
Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg, veilig werken, samenwerken en oplossingsgericht, vragen wij de volgende competenties: ondernemend handelen, accuraat, communiceren, flexibel en klantgericht.

Wij bieden:

 • Uitdagende functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Salariëring volgens functieschaal;
 • Studiefaciliteiten gericht op persoonlijke ontplooiing;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?
Klik dan hier om te solliciteren.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Fokko Snitjer, logistiek coördinator tel: 0596-636290

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Werken bij Wagenborg Stevedoring
Wagenborg Stevedoring heeft, als dochteronderneming binnen Koninklijke Wagenborg, in de havens van Delfzijl en Eemshaven multipurpose terminals met een totale overdekte opslagcapaciteit van 160.000 m2. Kernactiviteit van Wagenborg Stevedoring is het verzorgen van op- en overslag van producten voor haar klanten. Deze producten worden zowel over land als over water verladen.   Wagenborg Bulk Terminal is een aparte dochter van Koninklijke Wagenborg, maar is, gezien de overeenkomst in de bedrijfsvoering, hiërarchisch ondergebracht bij Wagenborg Stevedoring. Kwaliteit, veiligheid en milieu spelen een belangrijke rol.