Businesscontroller met specialisatie (onderzoeks)projecten

Vacaturenummer
v17.0086

Omvang
1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Financieel Economische Zaken

Stafbureau FEZ is een betrouwbare en transparante partner van het management. FEZ is specialist op het gebied van verantwoord financieel economisch beleid en integer bestuur. FEZ heeft de volgende hoofdtaken:

  1. zorgdragen voor de ontwikkeling en uitvoering van financieel economisch beleid zodat er een gezonde financiële basis is om de strategische doelen van HG te realiseren;

  2. zorgdragen voor de administratieve processen binnen de HG ter ondersteuning van bovenstaande taken en ter ondersteuning van primaire processen.

Daarnaast is FEZ is binnen HG dé specialist op het gebied van bedrijfsinformatiemanagement, governance, treasury, fiscaliteit, verzekeringen en subsidies (van bijvoorbeeld onderzoeksprojecten).

Je bent werkzaam binnen het team Project Control


Het team bestaat uit 4 controllers en valt onder verantwoordelijkheid van de Manager Control.

We zoeken een stevige businesscontroller met als aandachtsgebied gesubsidieerde onderzoeksprojecten, die als businesspartner voor de Deans en stafdirecteuren kan fungeren. En in staat is een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het team Control.

Je bent het visitekaartje van FEZ


Dé adviseur en het geweten van de organisatie op het gebied van besturing en financiën.
Ook ben je verantwoordelijk voor beleidsadvisering met betrekking tot de inzet van middelen in de schools, staven en bedrijven. En je draagt zorg voor financiële rapportages.
Verder laat je laat zien wat de bestuurlijke en financiële consequenties zijn van het beleid. En welke indicatoren te beïnvloeden zijn om tot andere resultaten te komen. Tot slot geef je proactief de mogelijke consequenties aan van ontwikkelingen binnen en buiten HG.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:
- Uitvoeren van de planning & control cyclus;
- zorgdragen voor hoogwaardige managementinformatie;
- het gevraagd en ongevraagd geven van advies op het gebied van financiële en niet financiële besturing en eventuele risico’s;
- het zijn van een businesspartner voor Dean/stafdirecteur;
- leveren van een bijdrage aan inrichten, bewaken en optimaliseren van het bedrijfsproces;
- leveren van een bijdrage aan het strategisch proces.

De Functie-eisen zijn:


- Academisch werk- en denkniveau;
- afgeronde BE/Control-opleiding op HBO+/WO-niveau, RC-opleiding is een pré;
- je bent een ervaren projectcontroller en hebt minimaal 5 jaar werkervaring als controller binnen een grote organisatie, waarbij je ook te maken hebt gehad met complexe (internationale) subsidietrajecten;
- actuele kennis van ontwikkelingen in het vakgebied.

Om deze functie tot een succes te maken, beschik je over de volgende competenties:
- Communicatief vaardig (je kunt op verschillende niveaus met mensen schakelen en goed samenwerken);
- klantgericht;
- signalerende rol, waar nodig onderneem je actie of spreek je anderen aan;
- hands-on mentaliteit;
- analytisch vaardig (je stelt je probleemanalyse vanuit een breed perspectief);
- flexibel (je staat open voor veranderingen, daar waar mogelijk initieer je zelf veranderingen).


Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie, waarbij in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar wordt geboden. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 12. Het salaris bedraagt minimaal € 3.940,- en maximaal € 5.301,- bruto per maand bij een volledige betrekking. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering à 8,3%. Voor een overzicht van onze secundaire arbeidsvoorwaarden verwijzen we je graag naar de website van de Hanzehogeschool Groningen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Ben je nieuwsgierig geworden?

Alex Dul, Manager Control, stafbureau FEZ, telefoon 06-30816882, vertelt je graag meer over de functie, i.v.m. de zomervakantie bereikbaar vanaf 14 augustus. Gesprekken zullen worden gevoerd in week 35/36.

Status vacature

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

23-08-2017

Solliciteren


Reageer op deze vacature