Projectmedewerker Energy Academy Europe

Vacaturenummer
2016134

Omvang
0,8 FTE

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Energy Academy Europe

Energy Academy Europe (EAE) is een internationaal centre of excellence op het gebied van energie-onderwijs, -onderzoek en -innovatie, gericht op de energietransitie. We zijn een samenwerkingsverband van kennisinstellingen en bedrijven dat werkt aan een toename van het aantal gekwalificeerde vakmensen en wetenschappers in de energietransitie en aan het ontwikkelen en beschikbaar maken van kennis en toepassing over energietransitie.
Het EAE-bureau is gevestigd op de Zernike Campus Groningen. Bij EAE werken circa 25 medewerkers en studenten in verschillende teams en projecten. Vanuit het EAE-bureau initiëren, coördineren en ondersteunen we projecten en activiteiten in samenwerking met kennisinstellingen, bedrijven en overheden. Voor de ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van verschillende projecten en activiteiten zoeken wij een enthousiaste projectmedewerker.

De projectmedewerker verricht werkzaamheden voor het brede EAE-samenwerkingsverband. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de zakelijk directeur van de EAE en functioneel leiding van de (project)managers voor wie taken worden uitgevoerd.

Functiebeschrijving
In deze functie werk je aan:
- Actieve ondersteuning bij het initiëren, coördineren en uitvoeren van projecten die onder de vlag van de EAE (gaan) lopen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het ondersteunen bij het opstellen van projectopdrachten, het doen van voorstellen t.a.v. planning, werkprocessen en procedures en het leveren van een bijdrage aan in- en externe communicatie;
- het bewaken van en rapporteren over de voortgang en uitvoering van een selectie van EAE- projecten. Je krijgt hier te maken met zaken als projectfinanciering, subsidies en verslaglegging;
- in teamverband meedenken en meewerken aan de opzet van nieuwe EAE-activiteiten.


Functie-eisen
- HBO werk- en denkniveau;
- aantoonbare ervaring met bovenstaande werkzaamheden;
- aantoonbare ervaring in het onderhouden van contacten met bedrijven, kennisinstellingen en overheden, en met onderzoek en onderwijs bij HBO- en WO-instellingen;
- uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal en een vlotte pen;
- affiniteit met en interesse in het werkgebied van de EAE;
- talent om te organiseren.

Aanvullende competenties
- plannen en organiseren;
- doel- en resultaatgericht;
- initiatiefrijk en creatief;
- zelfstandig, accuraat;
- hulpvaardig;
- verbinden.

Arbeidsvoorwaarden
De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een tijdelijk dienstverband bij de Hanzehogeschool Groningen tot en met juni 2017. Vanuit dit dienstverband word je gedetacheerd naar de EAE. Inschaling geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van projectmedewerker (A) in functieschaal 9. Het salaris bedraagt minimaal € 2.459,- en maximaal € 3.635,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .


Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met:
Naam: André van Schaik, Manager Bedrijfsvoering EAE050-363 9677


Sluitingsdatum
26-10-2016

Solliciteren
Voor deze vacature geldt een interne en semi-externe status; dat houdt in dat medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen (in eerste instantie) en van andere organisaties aangesloten bij het samenwerkingsverband Noorderlink worden behandeld als interne kandidaten en voorrang hebben op de externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor deze vacature geldt een interne en semi-externe status; dat houdt in dat medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen (in eerste instantie) en van andere organisaties aangesloten bij het samenwerkingsverband Noorderlink worden behandeld als interne kandidaten en voorrang hebben op de externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature