Bestuurssecretaris

20-24 uur per week

De organisatie:

De Groninger Apotheken Vereniging (GAV) is een regionale branchevereniging voor apothekers. De vereniging heeft 69 leden: 61 openbare apotheken, 5 ziekenhuisapotheken en 3 poliklinische apotheken uit de provincie Groningen en de kop van Drenthe. Regionale samenwerking, kwaliteit van zorg en belangenbehartiging zijn de drie pijlers waar de vereniging op rust.

De functie:

Binnen de organisatie bent u de spin in het web. U wacht niet af, maar handelt. Door uw contacten met zowel apothekers als ketenpartners heeft u het overzicht van het hele speelveld van de farmacie. U bent een enthousiaste gesprekspartner die graag initiatieven neemt en u voelt zich vrij om uw eigen accenten te leggen binnen de functie.

U ondersteunt het bestuur (bestaand uit zeven apothekers) en commissies. U signaleert landelijke en regionale ontwikkelingen en vertaalt deze in concrete activiteiten. Ook stelt u beleidsplannen, jaarplannen, jaarverslagen en begrotingen op en organiseert u nascholingen voor apothekers en apothekersassistenten.

Tot slot schrijft u teksten voor de website en intranet, brengt u een digitale nieuwsbrief uit en onderhoudt u contacten met (regionale) media.

Wij vragen:

  • Academisch werk- en denkniveau 
  • Communicatief vaardig, verbindend en evenwichtig, een bruggenbouwer
  • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Bereidheid om af en toe buiten kantoortijden te werken
  • Affiniteit met scholing
  • Kennis van de zorgsector is een pré

Wij bieden:

Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kunt u tot 25 juli contact opnemen met de huidige bestuurssecretaris, Lianne Zijlstra, via 050 - 549 34 41. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag- en woensdagochtend en donderdag.

Algemene informatie over de Groninger Apotheken Vereniging kunt u vinden op onze website: gavgroningen.nl.

Uw motivatiebrief en cv dienen vóór 5 augustus 2019 in bezit te zijn van de Groninger Apotheken Vereniging t.a.v. mevr. dr. C. Hollenga (voorzitter), per email: .

De selectiegesprekken vinden plaats op 15 en 16 augustus.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.