BBL basisopleiding Informatiebeheer SOD1

Werkzaamheden:

Het Postteam is het centrale punt bij de gemeente Assen waar alle post van bedrijven, burgers en instanties binnen komt. Je kunt daarbij denken aan diverse soorten  aanvragen, klachten, bezwaren en informatieverzoeken.

 

Wat ga je doen?

Je gaat als medewerker postteam alle voorkomende werkzaamheden binnen het Postteam eigen maken.

Je opent de binnenkomende post en bepaald voor wie de post bestemd is. Daarbij wordt de post op verschillende typen gesorteerd zoals bijvoorbeeld, facturen, juridisch of contracten.

Vervolgens bepaal je op basis van interne afspraken en wettelijke regelgeving welke post geregistreerd moet worden.

Voor registratie wordt gebruik gemaakt van diverse scanmogelijkheden en twee registratie systemen. Ook zorg je er voor dat de post, die niet door het team verwerkt wordt, bij de juiste persoon of afdeling terecht komt.

Wat bieden we?

Een kans om mee te werken in een dynamisch team. Je wordt goed begeleid en werkt in een team  van rijk ervaren en  ambitieuze collega’s. Vanaf dag 1 bied je volwaardige ondersteuning aan ons team.

Selectiecriteria:

Je herkent jezelf in de volgende criteria:

  • Integer
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Goede computervaardigheden
  • Goede kennis van de Nederlandse taal
  • Positieve/energieke houding

Je komt bij voorkeur uit de gemeenten Assen, Tynaarlo of Aa&Hunze. Starten met de opleiding (en daarmee voortzetting van het contract) is afhankelijk van wederzijdse tevredenheid na proefperiode. In verband met het Actieplan Jeugdwerkloosheid is deze vacature geschikt voor jongeren tot 27 jaar.

Bijzonderheden:

GOA Publiek verzorgt als detacherende organisatie de werving en selectie voor de sollicitatiegesprekken. De opleiding wordt gedurende de detachering betaald door GOA Publiek en Gemeente Assen. De ABU CAO is van toepassing op de arbeidsovereenkomst.

Vooralsnog zal de opleiding starten per september in Zwolle. Voor informatie over de opleiding: www.goopleidingen.nl 

Voor algemene vragen kun je bellen naar GOA Publiek op telefoonnummer: 050 700 13 23

Contactpersoon: Ilona Vredeveld