BBL Facilitair Medewerker bij Noorderpoort

Ben jij graag gastheer voor studenten & bezoekers en vind je het leuk om bezig te zijn met het beheer van cateringvoorzieningen? En wil je graag de BBL opleiding doen tot servicemedewerker breed? Dan is de functie als BBL facilitair medewerker bij het Noorderpoort echt iets voor jou!

Over de organisatie

Noorderpoort is één van de grootste mbo-opleiders van Noord-Nederland. Maar we kiezen voor ‘klein’. We hebben overzichtelijke scholen, met een eigen karakter, waar iedereen elkaar kent. 
Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Leeromgeving en werkzaamheden

Als BBL facilitair medewerker gebouwbeheer ben je in de eerste plaats vooral de gastheer/vrouw van de locaties. Je draagt de zorg voor de veiligheid van de locaties en je ziet toe op veilig gedrag van alle gebruikers.

Als facilitair medewerker catering zorg je daarnaast voor het beheer van de cateringvoorzieningen op de locatie waar je werkzaam bent. Je hebt een facilitair/culinair oog en handelt daar ook naar. Je hebt passie in alles wat met “gezonde” voeding heeft te maken en in staat dit uit te dragen.

Het team uitvoering facilitair werkt met clusters van scholen. Dat betekent dat als je geplaatst bent in een cluster, je op alle scholen in dat cluster werkzaam kunt zijn. Daarnaast heb je een Noorderpoort brede aanstelling en kun je dus ook op de andere clusters worden ingezet.

Naast je werk bij Noorderpoort, ga je één dag per week de opleiding tot BBL servicemedewerker breed niveau 2 volgen.

Selectiecriteria en eigenschappen

In het werk staat het hostmanship voorop, waarbij de kernwaarden 
welkom, verbonden, geholpen, vakmanschap, persoonlijke benadering en bevlogenheid de basis zijn in jouw dienstverlening.

Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze leerlingen, bezoekers en medewerkers. Je draagt bij aan het welkom gevoel geven aan de ander, maar ook aan jezelf. Je bent in staat om vragen zo af te handelen, dat er verbinding is met de ander. In de uitvoering van de werkzaamheden, pak jezelf werkzaamheden op. Of je zorgt dat dit wordt weggezet, zodat de ander daadwerkelijk geholpen is.

Je werkt nauw samen met de frontoffice, waarbij de receptie- en baliefunctie tot de gezamenlijke verantwoordelijkheid behoort. In onderling overleg zorg je, dat er op de locatie altijd een warm ontvangst is.

Door je vakmanschap weet je problemen professioneel op te lossen. Door je bevlogenheid denk je in oplossingen en ben je proactief. Je hebt oog voor de ander en laat dat zien door je persoonlijke benadering, o.a. door gebruik te maken van je talenten.

Wat bieden wij jou

Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaalt door GOA Publiek. Je ontvangt een contract voor een jaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort.

Je krijgt vanuit GOA Publiek een leerlingbegeleider toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb je één vast contactpersoon.

Je hebt recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Je wordt ingeschaald vanuit het CAO MBO op basis van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren.

Meer informatie en solliciteren

De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn, dus wacht niet te lang met het insturen van je sollicitatie! Solliciteren kan uitsluitend via www.goapubliek.nl/vacatures

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact met GOA Publiek op door te bellen naar 050 700 1323 of mailen naar info@goapubliek.nl. De contactpersoon voor deze vacature is Herre Jan van Hilten.