Jeugdartsen 0-18

GGD Drenthe volop is in ontwikkeling. We willen nog beter dan voorheen inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten en beter in staat om invulling te geven aan onze rol als netwerkpartner in het brede maatschappelijke veld.
Binnen de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) zijn wij op zoek naar enthousiaste en doortastende:

JEUGDARTSEN 0-18
Minimaal 24 uur (of meer)

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega’s voor onze JGZ-teams. Vanuit het team voeren we samen preventieve activiteiten uit. Hiervoor heb je intensief contact met kinderen en hun ouders, adviseer je collega’s en werk je samen met andere ketenpartners vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of de lokale Jeugd- en sociale teams.

Wat zoeken we?

  • Heb jij een afgeronde geneeskunde opleiding, bij voorkeur aangevuld met een specialistische opleiding tot jeugdarts of ben je bereid deze te halen?
  • Heb je affiniteit in het doen van lichamelijk onderzoek, het vervolgen van groei en psychomotorische ontwikkeling, het geven van vaccinaties en nog meer?
  • Heb je er plezier in het werken en communiceren met kinderen en ouders?
  • Kun jij goed adviseren en anderen motiveren?
  • Ben je een netwerker en is samenwerken je sterke kant?
  • Ben jij flexibel genoeg om met onverwachte wendingen om te gaan?

Beantwoord je bovenstaande vragen volmondig met ja, dan nodigen we je uit om te reageren!

Wat bieden we je?

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.594,- (schaal 11A) en maximaal € 5.384,- (schaal 12) bij een fulltime dienstverband (36-urige werkweek). Daarnaast kent de GGD goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen en sollicitatie

Voor inlichtingen over de functie kan je contact opnemen met Chris Weening (P&O adviseur) telefoon: 06-15429339. Je schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.

Je sollicitatie en CV mail je naar GGD Drenthe .
Vacaturenummer JGZ-17-28 jeugdartsen vermelden in de onderwerp-regel.

Kijk voor meer informatie over GGD Drenthe op www.ggddrenthe.nl