Manager uitvoering jeugd

 Gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn zijn op korte termijn op zoek naar een

MANAGER UITVOERING JEUGD
voor 36 uur per week tot 1 januari 2019


Ga jij het Centrum voor Jeugd en Gezin Westerkwartier (CJG) verder professionaliseren? Kun je dit op een innovatieve manier? Begeef je je graag in interne en externe netwerken en geef je op een inspirerende en stimulerende wijze leiding? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je, want de gemeenten in het Westerkwartier (Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn) zijn voor het CJG op zoek naar een manager uitvoering jeugd.

De functie

Het belangrijkste onderdeel van de functie is dat je verantwoordelijk bent voor het functioneren en de resultaten van het CJG. Naast dat je hiervoor de uitvoering plant, organiseert en coördineert organiseer je ook (leer)momenten om de kwaliteit en de processen te optimaliseren de gewenste cultuur te bereiken. Je volgt trends en ontwikkelingen en doet voorstellen om het CJG hierop te laten anticiperen. Je levert bijdragen aan het professionaliseren en innoveren van het CJG en de dienstverlening die wordt geleverd. Je bouwt en onderhoudt netwerken en behartigt de belangen van het CJG. Verder neem je deel aan het managementoverleg sociaal domein Westerkwartier en interne en externe overlegsituaties, werkgroepen en projectgroepen.

Jouw kwaliteiten

Deze functie vereist ten minste HBO werk- en denkniveau. Ruime ervaring in een vergelijkbare functie is een must. Je hebt kennis van ontwikkelingen op het gebied van jeugdhulp en de transformatie in het sociaal domein en bent kundig in het vertalen hiervan naar de lokale praktijk. We zoeken een leidinggevende die inspirerend en stimulerend is voor het team en de organisatie. Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en weet het beste in mensen naar boven te halen. Het team waar je leiding aan gaat geven bestaat uit professionals die jij de ruimte biedt om een breed palet aan vaardigheden in te zetten voor de doelgroep. Een veilige setting creëren én voortdurend verbeteren is jouw tweede natuur. Je bent politiek-sensitief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je je snel aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Ons aanbod

We bieden je op korte termijn een tijdelijk contract bij gemeente Zuidhorn. De einddatum is vastgesteld op 1 januari 2019, gelijktijdig met de herindeling van de gemeenten in het Westerkwartier. Het betreft een functie van 36 uur. Het salarisniveau hangt af van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.363,- bij 36 uur per week (functieschaal 12).

Meer informatie

Uitgebreide informatie over de functie vind je in deze functiebeschrijving. Daarnaast kun je contact opnemen met Harrie Koning, gemeentesecretaris gemeente Zuidhorn, telefoon (0594) 508801.

De procedure

Je kunt je brief en CV tot 12 december mailen naar . Daarna maken we een briefselectie. Woensdagochtend 14 december krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken vinden op donderdagochtend 15 december plaats.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern bij de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn én extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.