Beginnend Medewerker Openbare orde & veiligheid en rampenbestrijding M/V

Bij de afdeling Bedrijfsvoering zijn alle ondersteunende taken ondergebracht. Kern daarin is het bieden van ondersteuning aan de strategie van de organisatie. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Financiën en Facilitair, Algemene zaken en ICT en Communicatie. Voor het team Algemene zaken, onderdeel Openbare orde & veiligheid en rampenbestrijding zijn wij, voorlopig voor de duur van een jaar, op zoek naar een
 
Beginnend medewerker Openbare orde & veiligheid en rampenbestrijding (m/v)
30 – 36 uur per week

 
De opdracht aan het onderdeel Openbare orde & veiligheid en rampenbestrijding voor de komende jaren is om een nieuwe  Kadernota Integrale veiligheid te realiseren en daar vervolgens uitvoering aan te geven. Sta jij aan het begin van je loopbaan, ben je net afgestudeerd en lijkt het je leuk om dit vakgebied  verder te ontdekken? Spreekt het je aan om hieraan vanuit een gemeentelijke organisatie een bijdrage te leveren? En wil jij dit onder begeleiding verder verkennen? Solliciteer dan bij ons naar deze functie.
 
WERKZAAMHEDEN o.a.

 • Wij laten je kennismaken met zoveel mogelijk facetten van het vakgebied. In ieder geval vragen we van je:
 • Een bijdrage te leveren aan het realiseren van de Kadernota Integrale veiligheid onder andere door het maken van een veiligheidsanalyse;
 • Het thema ‘beperken woninginbraken’ aan te pakken;
 • Crisisplannen op te stellen dan wel te actualiseren.  

FUNCTIE-EISEN

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met het vakgebied Openbare orde & veiligheid en rampenbestrijding en de bereidheid zich hierin verder te ontwikkelen. 

COMPETENTIES

 • Verantwoordelijkheid
 • Oordeelvorming
 • Klantgerichtheid
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Nauwkeurigheid

Salaris
Als beginnend professional  bieden wij je een salaris op niveau 8, € 2.277 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer in de vorm van een individueel keuzebudget dat je kunt inzetten ten behoeve van extra verlof of extra salaris, opleidingsmogelijkheden of fiscale uitruil van woon-werkverkeer.
 
Interesse?
Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Plijter, beleidsmedewerker Openbare orde & veiligheid en rampenbestrijding of met Irene van der Laan, coördinator Algemene zaken, telefoon 14050. Wil je solliciteren, ga dan naar de website www.vooruitindrenthe.nl , maak eenvoudig een account aan, upload je CV en schrijf een korte motivatiebrief o.v.v. vacaturenummer 17.08.25.  Je sollicitatie dient uiterlijk 21 augustus bij ons binnen zijn. De sollicitatiegesprekken worden op 31 augustus gehouden.
 
Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

SOLLICITEER NU!