Medewerker Vastgoed en Grondzaken

Werken bij Eemsdelta 

Op 1 januari 2021 is de gemeente Eemsdelta ontstaan uit de voormalige gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Een nieuwe naam en een nieuwe situatie. Maar met onze vertrouwde kwaliteiten! We zijn een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met Middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken.

Wil jij werken bij gemeente Eemsdelta:

- die goed toegankelijk is voor iedereen die ons nodig heeft?

- waar we goede initiatieven van inwoners aanmoedigen en zo mogelijk ook uitvoeren?

- waar je met je collega's aan innovatieve en duurzame oplossingen werkt?

Je bent van harte welkom!

Het team Vergunningen, Ruimtelijke Ordening en Vastgoedontwikkeling verwelkomt graag een enthousiaste en gedreven

Medewerker Vastgoed en Grondzaken

36 uur/week 

Als medewerker Vastgoed en Grondzaken kom je terecht in een dynamisch team waarin je samen met je collega's werkt aan de ontwikkeling naar een volwaardig vastgoedbedrijf. Daarin draag je bij aan de uitvoering van het vastgoedbeleid en adviseer je over aanvragen en uitvoeringsbesluiten aan de hand van beleid, wet- en regelgeving. Samen met je collega's binnen het team  bespreek je praktijksituaties en kom je tot oplossingen. Van nature denk je in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Je handelt vastgoed- en grondtransacties contractueel af. Je ondersteunt de (beleids)adviseurs met het verzamelen, beheren en analyseren van data, het organiseren en mede begeleiden van bijeenkomsten etc. In deze functie sta je midden in de samenleving. Je takenpakket is erg gevarieerd en uitdagend, elke aanvraag is anders en kent zijn eigen dynamiek. Jij staat je mannetje in de communicatie met de verschillende betrokken partijen, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent je steeds bewust van je eigen rol en met je manier van optreden kan jij helder aan alle partijen uitleggen welke mogelijkheden onze gemeente op het gebied van vastgoed en grondzaken heeft.

Wat vragen we van jou:

Dat je je herkent in onderstaand profiel óf dat dit profiel past in je ambitie, je al een basis kunt inbrengen en graag in gesprek gaat over je verdere ontwikkeling. Je hebt een afgeronde HBO opleiding vastgoed en makelaardij, rechten of vergelijkbaar. Als je daarbij al ervaring hebt op het gebied van vastgoed en grondzaken is dat een pré. Ook als je (nog) geen afgeronde HBO-opleiding hebt, maar al wel enige jaren in een vergelijkbare functie werkt, komen we graag met je in gesprek. Je bent in staat om praktijksituaties te vertalen naar beleidslijnen en wet- en regelgeving, hierin een onderbouwde afweging te maken en deze contractueel vast te leggen. Je hebt je gegevens op orde en bent in staat om vanuit (onderzoeks)vragen de juiste data te genereren. En niet te vergeten: je bent een leuke collega, communicatief vaardig, ondernemend en proactief!

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische omgeving met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden. Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw ervaring, opleiding en inzet (indicatief schaal 8 cao gemeenten). Afhankelijk van je huidige aanstelling/dienstverband maken wij afspraken over de vorm en duur van het dienstverband.

Vragen?

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je hiervoor contact opnemen met je collega Linda Kiers-de Boer, adviseur vastgoed en grondzaken op telefoonnummer 0596-639952. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Maaike Zoestbergen, P&O Adviseur via telefoon 06-57360696.

Reageren:

Ben je enthousiast over de functie, dan ontvangen we graag vóór 8 maart a.s. je motivatiebrief met cv onder vermelding van “Medewerker vastgoed en grondzaken" via de sollicitatiebutton op Gemeente Eemsdelta - Medewerker Vastgoed en Grondzaken (easycruit.com).

De selectiegesprekken staan gepland op donderdag 18 maart as.