Allround medewerker CTV

Delfzijl zoekt een Allround medewerker CTV (centrale tekstverwerking)

De gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum zijn samen op weg naar één nieuwe gemeente: de gemeente Eemsdelta. Met het vizier op de samenwerking, maar met oog voor de eigenheid van elke organisatie, bouwen we aan een stabiele, zelfbewuste en krachtige samenleving.

Naast de herindeling hebben de gemeenten een aantal grote opgaven in het vizier. De uitdagingen binnen onze gemeenten zijn elk op hun eigen wijze zeer interessant. De versterkingsopgave als gevolg van de bevingen, herinrichtingsplannen en ook het sociaal domein vragen de komende jaren om extra personele inzet. Door de continue ontwikkelingen van de gemeente en het vele werk wat dat met zich meebrengt, hebben we tijdelijk ruimte voor een:

Allround medewerker CTV met aandachtsgebied applicatiebeheer

Xential 16 uur per week

Als allround medewerker CTV ben je samen met je collega(s) verantwoordelijk voor het verzorgen van de juiste en schriftelijke communicatie van de gemeente. Dit kan gaan om individuele brieven, maar ook om een mailing. Je redigeert en controleert op huisstijl en zorgt voor de juiste registratie en verdere afhandeling binnen de organisatie. De gemeente Delfzijl gebruikt voor tekstverwerking de samenvoegbestanden (MS Word/ Excel), Decos / Join (documentmanagementsysteem voor het beheer van de werkvoorraad) en Xential als sjablonenbeheerprogramma.

Het applicatiebeheer van Xential is een belangrijk onderdeel van je functie. Je onderhoudt het contact met de leverancier, voert updates uit en bent verantwoordelijk voor het onderhouden en doorvoeren van wijzigingen rondom sjablonen.

Daarbij passen de volgende competenties:

 • dienstverlenend;
 • proactief;
 • analytisch;
 • zelfstandig;
 • accuraat;
 • communicatief.

Overige functie-eisen:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Kennis en ervaring met beheren en ondersteuning van applicaties zoals Join en Xential.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in schrift.

Algemene informatie:

De functie van medewerker allround medewerker CTV wordt ingeschaald op schaal 5  (afhankelijk van kennis en werkervaring maximaal € 2.599,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).  Wij kennen een drie-rangenstelsel waardoor afhankelijk van het functioneren uiteindelijk doorgroei mogelijk is naar € 2.729,-- bruto per maand.

Vragen?

 • Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je hiervoor contact opnemen met Klaas Landstra, teamleider ondersteunende diensten  via telefoon 0596 – 63 9811.
 • Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Paula Burghgraef, medewerker P&O op telefoonnummer 0596-63 9152.
 • De functie is tot uiterlijk 1 januari 2021.

Reageren:

Word jij enthousiast van deze functie? Stuur dan vóór 18 juli a.s. je motivatiebrief met CV naar onderstaande link.

https://onzenieuwegemeente.easycruit.com/vacancy/2338599/148357?iso=nl

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 22 juli in de middag.

Bijzonderheden: Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid worden interne kandidaten met voorrang in beschouwing genomen.