Project Engineer in Zwolle

Enexis Netbeheer, Onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grootdeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben.  

Het Team Engineering bestaat uit de disciplines Primair, Bouwkunde en Secundair en is verantwoordelijk voor nieuwbouw, uitbreidingen, modificeren en vervangingen van HS/MS stations (220/20-110/10KV). De discipline secundair is verantwoordelijk voor het beveiligen, vergrendelen en het op afstand besturen van bedrijfsmiddelen op hoogspanningsstations. Het gebruik van de laatste technieken mag hierbij vanzelf sprekend zijn, zoals het IEC61850 protocol.   

Het team waar jij komt te werken bestaat uit 25 energieke collega's met voornamelijk een technische achtergrond(Expert Engineers, Project Engineers, Detail Engineers en een Planner).Functiebeschrijving

Ben jij dé Project Engineer die zowel vakinhoudelijk maar ook als deel Projectleider aan de slag wil ?

Dan ben jij wellicht onze nieuwe Project Engineer (secundair) bij Enexis

Wat houdt de functie in ?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk vanaf ontwerp tot en met de uitvoering van het project.

 • Je stelt project- en ontwerpspecificaties op aan de hand van ontwikkelde technische concepten;
 • Je voert hierbij voor- en nacalculaties uit voor projecten;
 • Je stelt projectplannen op voor uitbreiding, modificeren en nieuwbouw van bedrijfsmiddelen;
 • Je besteed werkzaamheden uit, waaronder detail engineering en/of uitvoerings-werkzaamheden;
 • Je neemt deel aan in- en externe werkgroepen met het doel innovaties praktisch te doen implementeren; *Je verricht marktverkenning op het gebied van toe te passen materialen en apparatuur aangaande je werkgebied.
 • Daarnaast beschik je over projectleider skills, jij bent verantwoordelijk voor één of meerdere (deel)projecten. Zo ben je binnen het project verantwoordelijk voor het budget, kwaliteit en planning voor de discipline secundair.


Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding richting elektrotechniek.

Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Verder heb je affiniteit met secundaire techniek en ervaring in ACAD en ECAD systemen (of gelijkwaardig).

Je bent een motivator, stressbestendig en een teamplayer.Arbeidsvoorwaarden

Als een van de beste werkgevers van Nederland hebben wij naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. 

Wat bieden wij?

 • Deze functie is ingedeeld in 14, met een maximum van € 3.972,- bruto per maand, op basis van een 38-urige werkweek. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris € 4.838,- bruto per maand.
 • Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting.
 • 40 vakantiedagen.
 • Reiskosten vergoeding of OV-kaart (diverse kantoren zijn op loopafstand van stations gelegen)
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen
 • Laptop en telefoon
 • Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Conchita Krol (Corporate Recruiter) via 06-54 94 36 73 of conchita.krol@enexis.nl.  

Reageer op deze vacature