Manager Overijssel West

Wat ons bij Enexis Groep drijft, is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk voor onze 2,7 miljoen klanten. Dat doen we met 4500 medewerkers en met vakmanschap en vanuit betrokkenheid. We zorgen dat iedereen energie kan afnemen en ook kan terug leveren.Functiebeschrijving

Als verantwoordelijk leider van de productie vestiging regio Overijssel-West, is het jouw taak om ervoor te zorgen dat jouw vestiging in staat is om nu en in de toekomst, op veilige wijze, onze klanten optimaal te bedienen. Je bestuurt dusdanig dat medewerkers op bevlogen manier het maximale voor de organisatie en de klant kunnen behalen. Tevens zorg je ervoor dat de afdeling onder jouw leiding optimaal functioneert. De medewerkers weten wat er van hen verwacht wordt, er is een prettige werksfeer, de klanten zijn tevreden én de doelstellingen worden behaald!

De afdeling valt onder de regio Productie Noord en je werkt vanuit hier samen met de 3 andere regio's in het noorden en de betrokken stafafdelingen. Naast de overlegvormen in jouw eigen regio, ben je actief lid van het managementteam van Productie Noord. Verder stuur je direct 4 mensen aan in de functies van Managementassistente, Manager Realisatie, Manager Engineering & Aanleg en een Manager Workforcemanagement. Indirect stuur je 8 Teammanagers en ruim 200 mensen in diverse functies aan, waaronder onze Monteurs.

De energiewereld verkeert in een turbulente tijd, een verandering van tijdperk. Ontwikkelingen die in jouw omgeving optreden signaleer je en breng je verder binnen Enexis. Je hebt dus een belangrijke rol om de visie te versterken. Je vertaalt strategische keuzes naar impact voor je vestiging en verankerd die in de koers voor je vestiging.Functie-eisen

Je beschikt over een HBO of een WO diploma en hebt een WO werk-en denkniveau. Je hebt kennis van de energiewereld en de rol van de netbeheerder hierin en hebt een duidelijke affiniteit met (elektro)techniek en de ontwikkelingen in dit vakgebied.

Je maakt makkelijk verbinding en je weet mensen vanuit deze verbinding te inspireren en in beweging te krijgen. Je kunt goed switchen tussen strategie en operatie en hebt oog voor alle belangen. Verder weer je op alle vlakken, vanuit de samenwerking, resultaten te halen en ben je daarnaast gewoon heel leuk om mee samen te werken!Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris, een 38-urige werkweek, vakantietoeslag en pensioenregeling, biedt Enexis haar medewerkers een extra budget tussen 5 tot 15% van je salaris. Dit budget kan naar eigen inzicht in gezet worden voor het kopen van extra verlof, storting in je pensioen, het volgen van een opleiding of een eenmalige of structurele extra uitbetaling bij je salaris. Enexis investeert ook volop in de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo biedt Enexis haar medewerkers een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft Enexis veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Denk hierbij aan thuiswerk mogelijkheden, flexibele werktijden, moderne communicatie- en overlegvormen, etc.

De functie is ingedeeld in salarisklasse 18, met een maximum van 7324,- euro bruto per maand, op basis van een 38-urige werkweek.

Reageer op deze vacature