Teammanager Realisatie

Wat ons bij Enexis Groep drijft, is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk voor onze 2,7 miljoen klanten. Dat doen we met 4500 medewerkers en met vakmanschap en vanuit betrokkenheid. We zorgen dat iedereen energie kan afnemen en ook kan terug leveren.

De functie van Teammanager valt onder de afdeling Realisatie, van de vestiging Kolham.

Dit team bestaat uit circa 20 medewerkers met voornamelijk een technische achtergrond(monteurs, technici, uitvoerders en werkvoorbereiders) en is verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het doen van onderhoud in de provincie Groningen.Functiebeschrijving

Als Teammanager zorg je voor het optimaal functioneren van jouw team en het behalen van de gestelde doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden en het beschikbaar stellen van de afgesproken capaciteit, de benodigde kennis, vaardigheden en competenties.

Je neemt initiatieven die gericht zijn op verandering, verbetering van samenwerking en teambuilding.

Daarnaast draag je zorg voor correcte implementatie van projecten en beleid zodanig dat deze worden begrepen en gedragen door jouw team en uniform worden uitgevoerd. Je geeft op teamniveau uitvoering aan het HR beleid door het doelgericht aansturen, coachen en ontwikkelen van je medewerkers.Functie-eisen

Je bent een gedreven en resultaatgerichte teammanager die beschikt over een afgeronde (technische) HBO-opleiding bedrijfskunde en/of bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde, energietechniek. Je hebt ervaring met het realiseren van cultuurveranderingen en kan managen vanuit onzekerheden. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid dit te gaan behalen. Je hebt kennis van proces- en projectmanagement, management en kwaliteitssystemen(ISO 9001/PAS 55/VCA). Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende.

Verder krijg je energie van het halen van successen met jouw medewerkers. Je weet mensen te verbinden en in hun kracht te zetten. Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris, een 38-urige werkweek, vakantietoeslag en pensioenregeling, biedt Enexis haar medewerkers een extra budget van tussen de 5-15% van je salaris. Dit budget kan naar eigen inzicht in gezet worden voor het kopen van extra verlof, storting in je pensioen, het volgen van een opleiding of een eenmalige of structurele extra uitbetaling bij je salaris. Enexis investeert ook volop in de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo biedt Enexis haar medewerkers een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft Enexis veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Denk hierbij aan thuiswerk mogelijkheden, flexibele werktijden, moderne communicatie- en overlegvormen, etc.

De functie is ingedeeld in salarisklasse 15 , met een maximum van € 4.428,- bruto (exclusief vakantiegeld, extra budget en variabele beloning) , op basis van een 38-urige werkweek.

Sollicitatieprocedure

Ben jij die verbindende teammanager die goed kan leidinggeven en in staat is zijn of haar medewerkers te motiveren ? Solliciteer dan direct !

Een screening op basis van integriteit en vertrouwen(VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Conchita Krol, (Corporate Recruiter), telefoonnummer 06-54 94 36 73 of conchita.krol@enexis.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature