Stage HBO Technische Bedrijfskunde of Elektrotechniek

Bij renovatie, uitbreiding en nieuw te bouwen hoogspanningsstations is de afdeling Engineering verantwoordelijk voor de engineering, van bouwkundige aspecten, beveiliging en besturing van primaire componenten en de verbindingen tussen de primaire componenten. Het werkgebied van Engineering is het noord - oostelijke deel van het Enexis gebied.Functiebeschrijving

Bij renovatie, verbouwing en nieuwbouw van HS/MS stations worden verschillende halffabricaten voor Enexis gemaakt.  Van deze halffabricaten zullen meer kenmerken van vastgelegd moeten worden. Middels verschillende systemen zullen de gegevens vastgelegd moeten worden zoals, AutoCAD, Meridian en SAP. Samen met leveranciers, Engineers en de realisatie afdeling zal dit plaats vinden.

EMC (Elektromagnetische Compatibiliteit) is een verstoring welke niet gewenst zijn op HS/MS stations. Bij engineering Zwolle zijn hiervoor verschillende algemene EMC richtlijnen geschreven. Voor Renovatie en verbouwing van HS/MS station zijn deze richtlijn van toepassing, het toepassen van deze richtlijnen zullen ondersteund moeten worden met montage instructies. Deze montage richtlijnen zullen opgesteld moeten worden door de stagiaire aan de hand van de richtlijnen.

Binnen Engineering zijn verschillende engineeringsrichtlijnen van kracht. In de afgelopen jaren zijn niet alle engineeringskeuzen vast gelegd. De stagiaire zal op verzoek van engineers richtlijnen vastleggen.

Periode januari t/m juli 2017.Functie-eisen

Je bent een HBO student met een studierichting Technische bedrijfskundige en/of Elektrotechnische achtergrond. 3de Jaar student met affiniteit met Autocad en een minor Energietechniek.

Je bent leergierig, flexibel, kunt goed samenwerken en durft te nemen.Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt van Enexis voor de duur van je opdracht de beschikking over een laptop en we hanteren een stagevergoeding van € 300, - per maand.

 ContactinformatieVoor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hendrik Donker, Teammanager Engineering en Realisatie, via telefoonnummer 06- 55 15 62 31.

Verzend je uitgebreide motivatiebrief en cv via de button ‘solliciteren'.

Reageer op deze vacature