een manager Onderwijs en ICT

Door het vertrek van een collega is deze vacature ontstaan.

1 FTE
SCHAAL 14 (€ 4716 - € 6301 bij een volledige betrekking)
LOCATIE Assen en Emmen
VACATURENUMMER CVB1902 

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je terecht bij Mare Riemersma, lid College van Bestuur, telefoon: 088-1884611.

Voor een functiebeschrijving kun je terecht op onze website: https://www.drenthecollege.nl/overdc/vacatures.

WERKZAAMHEDEN
De manager Onderwijs en ICT draagt bij aan het formuleren van de strategische onderwijs doelstellingen van Drenthe College. Je geeft leiding aan de stafdienst Onderwijs en ICT en adviseert het CMT over de ontwikkeling en innovatie van het onderwijs en de ICT ondersteuning daarbij. Daarnaast adviseer je de regio’s over de implementatie van het onderwijs- en ICT-beleid. Je hebt een visie op hoe de bedrijfsvoering binnen Drenthe College waardevol en efficiënt kan worden georganiseerd en speelt een essentiële rol in het bouwen aan een toekomstige (staf)organisatie.

Zijn de competenties innovatief en stimulator op je lijf geschreven en ben je een strategisch denker met een inspirerende persoonlijkheid?  Dit is jouw kans om op een unieke manier invloed uit te oefenen op een plek die sterk in ontwikkeling is.

FUNCTIE-EISEN
Wij zoeken een manager die een gedegen kennis heeft van het onderwijs en ontwikkelingen met betrekking tot ICT ondersteuning daarbinnen. Je bent kundig op het gebied van het inrichten van een procesorganisatie en op het gebied informatiemanagement. Daarnaast heb je ruime ervaring in het aansturen van bedrijfsprocessen. Een opleiding op WO niveau en ervaring in het, op strategisch niveau, adviseren van een College van Bestuur vinden we voor deze functie van groot belang. We zoeken een collega die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en kennis heeft van verandermanagement, bedrijfsvoering en functionele verhoudingen rond een onderwijsinstelling.

HEB JE BELANGSTELLING?
•  Reageer dan uiterlijk voor 23 april a.s. via dit formulier.
•  Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
•  De gesprekken vinden plaats op 10 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.