Java talenten

Wil jij werken in de stad Groningen bij een van de grootste Noord Nederlandse ICT werkgevers? In een dynamische omgeving met veel nieuwe uitdagingen? Wil jij graag aan de slag met de nieuwste technologie en heb je innovatiedrang? Wij lopen voorop en dat doen we allemaal in een van de mooiste panden. Wij zijn DUO. 

DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen in Nederland. Om deze dienstverlening mogelijk te maken heeft DUO een dynamische en vooruitstrevende ICT-organisatie, die applicaties voor studenten en  onderwijsinstellingen ontwikkelt en beheert. Op dit moment zijn ongeveer honderdvijftig Java Developers bij ons werkzaam binnen grote ICT Projecten. We groeien door, daarom zoeken we jou! 

Als Java Talent start je in september 2017 in een opleidingsklas. Je wordt opgeleid tot Java Developer en je maakt gelijk deel uit van een gedreven ondernemende club van professionals. Je bouwt applicaties voor studenten en onderwijsinstellingen met gebruik van frameworks zoals Maven, Spring, Hibernate en AngularJS. Jij als Java Talent gaat dit doen met de nieuwste technologieën en werkwijzen; denk hierbij aan bijvoorbeeld Continuous Delivery, DevOps, Agile/sCrum, Cloud en User Experience. Uiteraard begeleiden we jou goed. Hoe doen we dat?

Je doorloopt een opleidingsprogramma van drie maanden dat bestaat onder andere uit: Basis ICT & Programmeren, Examen Oracle Certified  Associate , Java Programmeren en Masterclass Java. Daarna ga je aan de slag en geven we je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard onder begeleiding. Hierbij daag je jezelf uit om in een team met ervaren collega’s te werken en op hetzelfde niveau te komen. Je denkt actief mee, komt met ideeën en kunt deze vertalen naar de applicatie. Je bent nieuwsgierig en leergierig waardoor je je gaandeweg ontwikkelt naar een ervaren professional. Zo lever je een bijdrage aan de kwaliteit van de DUO-applicaties.

Bij DUO zijn legio doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Ga jij aan de kade staan of aan jouw roer van het “cruiseschip”? 

Jouw profiel

  • Je bent minimaal in het bezit van een Bachelor op het moment dat je bij ons start (september 2017). De studierichting maak niet uit;
  • Uit je CV blijkt jouw interesse in IT;
  • Je bent flexibel van aard, proactief en een doorzetter;
  • Je kan duidelijk jouw intrinsieke motivatie voor deze functie uitleggen;
  • Je beheerst het Nederlands in woord en geschrift;
  • Bereid om in jezelf te investeren.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie voor de duur van 3 jaar in schaal 9 BBRA (€ 2.581,44 - € 3.627,28) op basis van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van je ervaring. De standplaats is Groningen. Daarnaast krijg je een 13e maand, een goede pensioenvoorziening, de mogelijkheid om thuis te werken, een goede verlofregeling en volop studie- en opleidingsmogelijkheden. Natuurlijk hoort daar de lekkerste koffie of thee bij in ons Grand Café. Mét het mooiste uitzicht van Groningen.

Meer weten?
We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie over de inhoud van de functie  kan je contact op nemen met Robert Flap, vakgroepmanager software realisatie, telefoon 050 – 599.7015.

Solliciteren?
Als je wilt solliciteren, schrijf dan een sollicitatiebrief mét je motivatie en mail deze samen met je Curriculum Vitae o.v.v. de VW-nummer DUO/B/2017.007. Klik dan op deze link om te solliciteren.
Doe dit vóór 1 augustus 2017.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Edvard Jongschaap (recruiter), telefoonnummer is 06–17120213.

Een capaciteitentest  maakt deel uit van de selectieprocedure.

Bijzonderheden

Deze vacature wordt gelijktijdig binnen OCW, het Rijk en daarbuiten opengesteld. OCW medewerkers en Rijksambtenaren hebben echter voorrang in de sollicitatieprocedure.