Inkoper

Het IUC-Noord en DUO
Het IUC-Noord maakt onderdeel uit van de Shared Service Organisatie Noord (SSO-Noord) bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en is het Inkoopcentrum voor het ministerie van OCW en het CJIB (V&J). Het IUC-Noord is gevestigd in Groningen. Een deel van de afdeling is gehuisvest in Den Haag. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie voor het onderwijs en werkt in opdracht van het ministerie van OCW. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

Het werkpakket
Als Inkoper voer je zelfstandig offertetrajecten uit (enkelvoudige- en meervoudige offerteaanvragen en eenvoudige Europese aanbestedingen). Je bent daarbij verantwoordelijk voor het inkoopproces vanaf specificeren t/m nazorg. Je ondersteunt de Tactisch Inkopers bij het uitvoeren van complexe Europese aanbestedingen (het schrijven van stukken, voorbereiden van antwoorden op gestelde vragen, voorbereiden offertebeoordeling etc.). Daarnaast stel je zelfstandig de documenten op voor minicompetities binnen afgesloten raamdocumenten.

Het IUC-Noord beschikt over meerdere vakspecialisten waarmee je samenwerkt. Denk daarbij aan aanbestedingsjuristen, een inkoopstrateeg, inkoopanalisten, contract- en leveranciersmanagers en  contractbeheerders.

Jij…

  • Hebt HBO werk-  en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Hebt kennis van het inkoopvak en hebt het diploma Nevi 1 of gelijkwaardig;
  • Hebt ervaring  met aanbesteden op één of meerdere van de volgende terreinen: ICT en of Deurwaarders;
  • Hebt kennis van Europees aanbesteden;
  • Bent in staat om aanbestedingsdocumenten goed en zorgvuldig samen te stellen en aanbestedingsprocedures nauwgezet te doorlopen;
  • Hebt bij voorkeur ervaring met de aanbestedingstool Negometrix of hebt ervaring met een vergelijkbaar programma;
  • Bent met een relatief kort inwerkprogramma inzetbaar binnen een professionele inkooporganisatie binnen het overheidsdomein;
  • Bent besluitvaardig en kunt omgaan met weerstanden en tegengestelde belangen;
  • Bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar.

Gevraagde competenties: integer, nauwkeurig, omgevingssensitief, inlevingsvermogen, dienstbaar, klantgericht, onderhandelingsvaardig en flexibel.  

Wij…
Bieden je een uitdagend en afwisselend werkpakket aan. De standplaats is Groningen, waarbij de werkzaamheden bij gelegenheid ook in Leeuwarden, Utrecht, Amersfoort of Den Haag uitgevoerd moeten worden.

Geïnteresseerd en meer weten?
Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze werkzaamheden dan kun je contact opnemen met bij Leonie Bos, teamleider (050-5999953 of 06-48137183). Vanaf 20 juni kun je contact opnemen met  Steff Siegers, Teamleider IUC- Noord, telefoonnummer 06- 53388628. Besluit je te solliciteren, schrijf dan een sollicitatiebrief met je motivatie en mail deze samen met je curriculum vitae (bij voorkeur Europass CV) naar vacatures@duo.nl. Vermeld op jouw brief het VW-nummer DUO/B/2017.027. Doe dit vóór 30 juni 2017.

 Publicatie van deze vacature vindt zowel in- als extern gelijktijdig plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben medewerkers van OCW en rijksambtenaren daarom voorrang in de sollicitatieprocedure.