Senior Java Developer

Functie omschrijving

Volop pionieren en continu bezig zijn met innovaties: bij DUO, dé topspeler op het gebied van ICT in Noord-Nederland, krijg je die kans. Als een van de seniors onder onze 150 DevOps-engineers, speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van de nieuwste applicaties. Til jij als ervaren Java Developer onze softwareontwikkeling naar een hoger plan?

Een wereld aan technieken

In een gedreven, ondernemende club professionals bouw je vernieuwende applicaties voor de verschillende projecten van DUO. Bijvoorbeeld een applicatie waarmee iedereen die studeert of heeft gestudeerd online alle zaken rondom de studiefinanciering kan regelen. Of projecten rondom de digitalisering van examens, blockchain of een geavanceerd continuous delivery cloudbased platform. Je gebruikt daarbij frameworks zoals Maven, Spring, Hibernate en AngularJS en de nieuwste technologieën en werkwijzen zoals DevOps, Cloud en User Experience.

Keuzevrijheid in jouw werk

Jouw ideale werkomgeving? Die creëer je zelf. In één van onze vijftig DevOps teams. DUO biedt je daarvoor een mooie balans tussen playground en inhoud. We organiseren interessante en gezellige activiteiten, zoals teamuitjes, inhouse meet-ups en lezingen van bekende gastsprekers. Daarnaast neem je deel aan toonaangevende events als J-Fall, Devoxx en JavaOne.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-diploma en aantoonbaar meerdere jaren ervaring met Java;
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit met het ontwikkelen en beheren van applicaties;
  • Je hebt ervaring met Spring, Hibernate, Apache Maven en AngularJS en bent bij voorkeur bekend met Puppet en XL Deploy;
  • Je weet wat Agile werken inhoudt, en bent (enigszins) bekend met methodieken als Scrum en Kanban, of je bent bereid om dit te leren;
  • Je bent een teamspeler en niet bang om voor een groep te staan;
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht en kunt beweging en dynamiek veroorzaken;
  • Je toont initiatief en weet mensen te overtuigen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €3192,- tot €4905,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 36 tot 36 uur per week

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden

Een (online) ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.


Reageer op deze vacature