Kandidaat-notaris personen- en familierecht

Ter uitbreiding van het notariaat op onze vestiging in Leeuwarden zoeken we een

 

Kandidaat-notaris personen- en familierecht

(waarnemingsbevoegd)

 

Je hebt een Fries netwerk en meer dan drie jaar ervaring in het notariaat. Je wilt je commerciële drive benutten om onze praktijk uit te bouwen en je eigen praktijk op te bouwen. Je bent waarnemingsbevoegd en gespecialiseerd in personen- en familierecht. Je wilt de kans hebben je verder te specialiseren en daarvoor een opleiding te volgen.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij particulieren, bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We
willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

 

Opleiding, kennis, ervaring

-       Afgeronde WO-opleiding Notarieel recht

-       Afgeronde beroepsopleiding SBN

-       Waarnemingsbevoegd

-       Drie tot zeven jaar ervaring in het notariaat

-       Gespecialiseerd in personen -en familierecht en bekend met de complexere materie binnen dit vakgebied

-       Bij voorkeur een groot netwerk in Friesland

 

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Mail dan je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager P&O, Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80.