Juridisch secretaresse

We zoeken een enthousiaste en gedreven juridisch secretaresse voor onze vestiging in Zwolle. Er zijn meerdere advocaten met verschillende rechtsgebieden werkzaam binnen dit kantoor, je zal daarom ook voor meerdere advocaten komen te werken. Het betreft een functie voor 32 uur per week. Beschik jij over de nodige kennis en ervaring als juridisch secretaresse en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Als juridisch secretaresse verzorg je de organisatorische en de administratieve ondersteuning van meerdere advocaten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van processtukken, agendabeheer, voortgangs- en termijnbewaking in dossiers, en correspondentie. Je maakt deel uit van een team van juridisch secretaresses.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten adviezen en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit. Aandacht voor elkaar, maar ook aandacht voor de cliënten in de breedste zin van het woord staat daarbij voorop.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als juridisch secretaresse is      een pré;
  • Kennis en ervaring met het uitwerken van processtukken;
  • Accuraat en stressbestendig;
  • Nuchtere werkmentaliteit en enthousiaste      persoonlijkheid.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een korte motivatie (met daarin opgenomen een salarisindicatie) en CV naar vacatures@dehaanlaw.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HR-manager Jeanet Kolthof tel: 06 46 13 27 80 of 050 575 7407.