Senior adviseur met expertise jeugddomein

Covalente is het Noordelijk Kenniscentrum Jeugd. Wij doen onderzoek en geven advies. Onze opdrachtgevers werken binnen het jeugd- en onderwijsdomein . Met beleids- en organisatieadvies bieden wij oplossingen voor complexe - en vaak interdisciplinaire - vraagstukken op het gebied van strategie en uitvoering.

Het komt in ons vak aan op kennis, maar vooral ook op creativiteit en communicatieve skills en een sterke wil om zaken voor elkaar te krijgen. Door jouw tussenkomst lukt het organisaties om door te gaan met hun ontwikkeling en verwezenlijking van hun ambities. Zo sta je als adviseur bij Covalente midden in de ontwikkelingen van de maatschappij en kun je met recht zeggen dat je een steentje bijdraagt aan oplossingen en innovatie in de publieke private sector.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich gaan bezig houden met vraagstukken over passend onderwijs, jeugdhulp, Integrale kindcentra, en kwetsbare jeugd.
Een senior adviseur met expertise en ervaring, die bewezen heeft dat hij of zij uitstekend in staat is complexe processen te begeleiden en projecten succesvol af te ronden. De werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor in Assen en soms ook bij de klant.

Pas jij in dit profiel?

  • Je hebt ruime ervaring in het uitvoeren van adviesopdrachten op één of bij voorkeur meerdere expertisegebieden als passend onderwijs, onderwijs, (jeugd)zorg, IKC. 
  • Je bent in het bezit van uitstekende en aantoonbare commerciële, communicatieve- en adviesvaardigheden en vindt het geen probleem om te reizen. 
  • Je bent een sparringpartner, zowel intern als extern, die kan schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. 
  • Je hebt een duidelijke visie op de eerder genoemde expertise gebieden, passend bij de huidige uitdagingen in de publieke sector. 
  • Je beschikt over specifieke expertises, bijvoorbeeld op het terrein van verandermanagement, organisatieontwikkeling, samenwerkingsvraagstukken, innovatie en de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. 
  • Je wordt herkend als een bekwame en betrouwbare adviseur en je beschikt over een interessant netwerk op beslisserniveau.

Wat bieden wij?

Covalente vraagt veel van haar topadviseurs. Maar je krijgt er ook veel voor terug, zoals uitdagende opdrachten, goede arbeidsvoorwaarden, de ruimte om je verder te ontwikkelen en werken in een wendbare en innovatieve organisatie waarbij jouw inbreng er toe doet. In eerste instantie een tijdelijk dienstverband met de intentie dit voort te zetten naar een vast dienstverband. En natuurlijk geweldige collega’s!

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel, stuur dan voor 30 maart je CV met motivatie naar De gesprekken vinden plaats op 6 april in de ochtend.