Begeleider B - Batinghe

Voor de locatie Batinghe zijn wij op zoek naar een Begeleider B met kennis en ervaring in de GGZ en verslavingsproblematiek.

Vanuit een beschermde woonomgeving krijgen mensen participatie gerichte ondersteuning. Een beschermde woonvorm kan een oplossing zijn wanneer iemand vanwege psychische problemen er niet in slaagt zelfstandig te wonen zonder 24 uur per dag toezicht of ondersteuning. Bij de Batinghe wonen 31 cliënten. We bieden verschillende vormen van ondersteuning aan zowel in groepsverband of individueel passend bij de zorgvraag.

Ben jij de begeleider die zelfstandig kan werken en adequaat kan reageren bij onverwachte situaties? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen wij:
Je hebt:

 • een afgeronde opleiding op minimaal mbo 3 niveau;
 • minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de psychiatrie en bijkomende verslavingsproblematiek;
 • een rijbewijs/auto;
 • aantoonbare affiniteit met de doelgroep;
 • een ondernemende, verantwoordelijke en kritische houding;
 • een open houding en kunt onbevooroordeeld luisteren;
 • een ‘geen zorgen voor, maar zorgen dat’-aanpak.

Je kunt:

 • zoeken naar de beste bestaande of nieuwe oplossingen;
 • open en heldere taal naar cliënten en hun familie spreken;
 • collega’s, cliënten, verwanten en gasten een welkom gevoel te geven;
 • uiteraard ook een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Je bent:

 • flexibel, want je hebt onregelmatige diensten en het kan ook weleens voorkomen dat  je gevraagd wordt een collega te vervangen;
 • steeds nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag;
 • iemand die blijft investeren in zijn eigen ontwikkeling.

Verder zoeken wij een besluitvaardige collega die zelfstandig kan werken en in chaos het overzicht weet te bewaren. Daarnaast reageer je adequaat op onverwachte situaties en ben je bereid om onregelmatige diensten te werken (weekend).

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 24 uur voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?
De CAO GGZ is van toepassing en daarnaast worden er goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden passend bij je eigen behoefte.

De functie is ingedeeld in functiegroep 30. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring bij een fulltime dienstverband, minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.471, - bruto per maand.

Interesse en sollicitatie
Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staat? En waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega! We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op 18 augustus 2019. Sollicitaties die we later ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Je kunt solliciteren via deze link. Vul het formulier in en maak je account aan. Via dit account kun je ook de voortgang van je sollicitatie volgen. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Sietsia Heijes op telefoonnummer 06-20609095 of met Elke Duppen telefoonnummer 06-53540044.   Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Cosis maakt gebruik van 'cliëntprofielen'. Binnen locatie Batinghe bieden we hulp aan de persona Jeroen. Ben je nieuwsgierig naar de persona's van Cosis, klik dan hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.