Dynamic Case Management Consultant

CGI – Looking for the NEXT IT generation in Noord Nederland

Functiebeschrijving:

CGI zoekt Dynamic Case Management Consultants die de IT landschappen binnen de
rijksoverheid en finance wereld gaan vernieuwen.
CGI is dé innovatieve leverancier die wereldwijde kennis van business, branches en technologische know-how met elkaar samenbrengt. Met onze speerpunten: IT Modernization, Cyber security, Big data analytics en Enterprise Mobility, helpen we de regionale klanten in hun strategie gereed te zijn voor een digitale toekomst.
Samen met 250 enthousiaste collega’s, werk je aan projecten o.a. op gebied van digitale transformatie, Internet of Things, SmartBuilding en Energie Transities. Projecten zijn op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio.
CGI is in 2017 voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. Wij bieden je een uitdagende functie in het Noorden van Nederland inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Taken en verantwoordelijkheden:

Met Dynamic Case Management (Zaak Gericht Werken) verbetert CGI de digitale dienstverlening van de overheid en financiële instellingen aan burgers/ondernemers.
De burger staat hierbij centraal en de beschikbare informatie wordt optimaal benut om de dienstverlening 24 uur per dag, 7 dagen per week effectief te laten verlopen.
Om dit succes verder uit te bouwen is CGI op zoek naar talenten die hieraan willen bijdragen. We dagen je uit je te verdiepen in meerdere technologieën en ondersteunen je om je de benodigde skills eigen te maken en bijbehorende certificeringen te behalen.

Criteria:

 • Afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component ;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift ;
 • Relevante werkervaring junior 1 jaar, medior 2 jaar, senior 5 jaar
 • Ervaring met Dynamic Case Management (DCM) platform van Blueriq (voorheen Aquima), PEGA of BeInformed: junior 1 jaar, medior 3 jaar, senior 5 jaar
 • Bereid je continu verder te ontwikkelen in het modelleren (business engineer) en/of de achterliggende techniek (technical engineer); 
 • Goede analytische en conceptuele skills om generieke modellen te creëren; 
 • Analytisch vermogen en de capaciteit om de taal van de klant te spreken;

Optionele Technische skills:

 • Beheersing van GUI technologieën: HTML (5), XSLT 
 • Ervaring met integratietechnieken: Web services, XML, REST, SOAP 
 • JAVA achtergrond/skills is een pré
 • Ervaren met datamodelleren/SQL ook in Oracle omgevingen

We bieden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Interesse?

Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.