CGI

Een droombedrijf

CGI is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief vanuit honderden locaties wereldwijd, met ruim 70.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten. Wereldwijd mogen we de Top-100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. Wie komt werken bij CGI, gaat deel uitmaken van een hechte community professionals die dedicated met hun vak bezig zijn. Je wordt niet aangesproken als medewerker, maar als ‘Member’.

Experience the commitment®

CGI is een informeel bedrijf, waarin je je collega’s – jong of oud, ervaren of groen als gras, leidinggevend of uitvoerend – gemakkelijk aan kunt spreken. ‘Meepraten’ mag iedereen. Collegialiteit vindt iedereen belangrijk. Er is sprake van een onderlinge binding en saamhorigheid; en van ingehouden trots op onze prestaties. Wie werkt met CGI ervaart de gedrevenheid om resultaat te behalen; resultaat voor de klant, voor CGI en voor de aandeelhouders. Wie de ambitie heeft, kan dankzij onze ondernemende en open cultuur al vroeg in zijn carrière daadwerkelijk het verschil maken. Verantwoordelijkheid voor een project of team verdien je op basis van prestaties, niet van leeftijd of ervaring.

Altijd voorop lopen

De IT-wereld staat nooit stil en als IT-dienstverlener wil je mee. Daarom geloven wij in training en ontwikkeling bij CGI. Dus stimuleren we innovatie en vinden we het vanzelfsprekend dat onze members zich blijven ontwikkelen.
Kennis hoeft niet per se van buiten te komen. We hebben een zeer uitgebreid online trainingen die beschikbaar zijn via ons intranet. Het aanbod is breed en strekt zich uit van IT-trainingen, tot onderwerpen als projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling.
Maar de beste manier om te leren en je te ontwikkelen, is natuurlijk het directe contact met andere Members en het uitwisselen van kennis. Binnen CGI hebben we tal van thoughtleaders en Member-community’ s die hun ervaring graag met je delen. Andersom wordt echter ook van je verwacht: wat je leert bij CGI is van jou, maar ook van de hele Member-community.