Medewerker Bloedafname op route Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie als Medewerker Bloedafname? Krijg jij energie van patiëntcontact en verricht je graag medische handelingen? Ben jij spontaan, collegiaal en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Word dan Medewerker Bloedafname op route in Leeuwarden!

Over Certe
Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoek, beeldvormende diagnostiek en (behandel)adviezen, leveren wij hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Als Medewerker Bloedafname sta je aan het begin van onze ketenzorg.

De functie
Als Medewerker Bloedafname is geen dag hetzelfde! Dagelijks heb je veel contact met patiënten en ben je actief aan de slag als je bijvoorbeeld langs de patiënten thuis gaat. Je zet dagelijks behoorlijk wat stappen en komt regelmatig voor uitdagingen te staan om bloed af te nemen. Je krijgt met een grote diversiteit aan patiënten te maken met verschillende ziektebeelden. De ene dag werk je op een prikpost, de andere dag ga je met de auto op pad om langs patiënten aan huis te gaan. Je bent veel zelfstandig aan het werk waarbij er ook onverwachte situaties kunnen voorkomen. Hierin moet je adequaat handelen en bijvoorbeeld contact leggen met de huisarts. Je bent het visitekaartje van de organisatie en daarom staat een service- en klantgerichte houding voorop. Kortom een baan waarin je veel zelfstandigheid en afwisseling hebt, voldoening uit haalt en intensief patiëntencontact hebt!

Je werkt in de ochtenden tussen 7.30 en uiterlijk 13.00 uur. Je bent 4 – 5 ochtenden per week beschikbaar om te werken (maximaal 25 uur per week).

Wat heb je nodig?
Je kan goed omgaan met verschillende uitdagingen en situaties. Je hebt oog voor de patiënt en bent communicatief vaardig. Daarnaast heb je het volgende nodig:

  • Minimaal een mbo-diploma niveau 3 in de richting van zorg;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B;
  • Praktijkervaring met bloedafname is pré;
  • Je bent vaardig in digitale verwerking van patiëntadministratie.

Wij bieden jou…
Een afwisselende en zelfstandige functie voor maximaal 25 uur per week. Daarnaast bieden we jou een intensief inwerktraject zodat jij je deze functie helemaal eigen kan maken en zelfstandig op pad kan. Jouw salaris is maximaal €2.882,- (conform functieschaal 35 van de cao ziekenhuizen FWG 3.0) op basis van een fulltime dienstverband.

Je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en 8,33% vakantietoeslag. Certe kent vanuit de cao diverse regelingen waar jij als medewerker aan kan deelnemen. Certe zet hoog in op een goede werkplek zodat jij gezond je werk als medewerker bloedafname kan uitvoeren. Zo krijg je tijdens het inwerken, niet alleen training in de technische handeling bloedafname, maar ook hoe jij deze prettig en ergonomisch kan uitvoeren. We bieden elk jaar diverse (digitale) trainingen aan zodat jij fit, vitaal en happy je werk kan blijven doen.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken?
We ontvangen graag via het sollicitatieformulier op onze website jouw cv met een bondige, maar enthousiaste motivatie waaruit blijkt dat jij het visitekaartje van Certe bent en waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe collega moet worden.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Paulina Boonstra, Teammanager Bloedafname regio Leeuwarden, via telefoonnummer 06 – 34 09 01 69.