Applicatiebeheerder GLIMS

Bouw jij mee aan ons gloednieuwe Laboratorium Informatie Systeem?
Certe transformeert en digitaliseert in hoog tempo. In de komende jaren worden middels projecten, grote veranderingen doorgevoerd in het proces- en applicatielandschap. Eén van deze veranderingen omvat het programma ‘Vier naar één LIS’: de migratie van vier Laboratorium Informatie Systemen (LIS’sen) naar één nieuw LIS (Glims). Certe staat daarmee aan de vooravond van de bouw van dit nieuwe systeem. We zoeken daarom een nieuwe collega Applicatiebeheer Glims. Word jij onze nieuwe collega?

Je komt te werken in een ervaren, gevarieerd en agile team dat volop in ontwikkeling is. De vaste standplaatsen van dit team zijn momenteel Groningen en Leeuwarden. Echter, een nieuwe centrale locatie in Noord-Nederland behoort bij de projectwerkzaamheden en  mogelijkerwijs ook tot de mogelijkheden. Jouw directe collega’s zijn gedreven applicatie en functioneel beheerders, maar je hebt  ook regelmatig contact met Key-users of juist technici van externe partijen zoals ziekenhuizen of ICT-dienstverleners.

De functie
De aankomende jaren bouw jij het nieuwe LIS! Tijdens de bouw adviseer je Functioneel beheer en Key-users in de technische mogelijkheden die Glims biedt. Op basis van aangeleverde functioneel ontwerpen / user stories richt jij je op de inrichting van het LIS. Hierin vinden we het belangrijk dat je een oog hebt voor standaardisatie, goed weet te documenteren en weet wat goed testen behelst. We werken namelijk volgens het First-Time-Right gedachtegoed.

In de eerste jaren ga je je bezighouden met:

  • Het inrichten en programmeren van het nieuwe LIS op basis van behoeften van de gebruikersorganisatie;
  • Deelnemen aan de migratie van vier losse laboratoriuminformatiesystemen naar het nieuwe LIS;
  • Realiseren van koppelingen tussen het LIS en interne of externe applicaties (onder andere elektronisch patiëntendossiers en huisartsinformatiesystemen);
  • De realisatie van koppelingen tussen het LIS en laboratoriumanalyseapparatuur;
  • Samen met onze laboratoria werken aan vlekkeloze implementaties.

We vragen een grote mate van flexibiliteit. Je wordt direct gevraagd in een complex programma deel te nemen. Na een aantal trainingen begin je meteen aan de bouw van het nieuw LIS. Direct na de Go-live staan er weer diverse nieuwe projecten op je te wachten. Daarnaast gaat de afdeling zich dan richten op het vakkundig beheren van het LIS en ga je deelnemen aan periodieke bereikbaarheidsdiensten in de avond-, nacht- en weekenduren.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgerond met een passende HBO- opleiding in (medisch) Laboratoriumonderzoek, ICT of vergelijkbaar.
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en hebt veel aandacht voor detail;
  • Je houdt van complexe (ICT-)vraagstukken en beschikt over een gezonde portie doorzettingsvermogen;
  • Het is een pré als je bekend bent met medische- en/of laboratoriumprocessen;
  • Je krijgt energie van een grootschalig verandertraject en het vieren van succesvolle implementaties.

Certe
Als het om medische diagnostiek en advies gaat, is zekerheid van het allergrootste belang. Zekerheid waar Certe garant voor staat. Werken bij Certe is het centraal stellen van de patiënt, elke dag weer. Dit doen wij met betrokken en enthousiaste teams die met hoogwaardige apparatuur en in state-of-the-art laboratoria werken. Binnen Certe werken ruim 1.400 mensen op verschillende afdelingen en locaties in Groningen, Friesland en Drenthe aan betere en doelmatige gezondheidszorg.

Wij bieden jou…
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring word je ingeschaald in functieschaal 50/55 (conform cao Ziekenhuizen FWG 3.0). Daarnaast kent Certe een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bijvoorbeeld reiskosten of een sportabonnement kan uitruilen.
Certe hecht veel waarde aan de gezondheid en groei van haar medewerkers. Een laptop, telefoon en andere thuiswerkvoorzieningen worden vanuit Certe gefaciliteerd. Certe biedt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden aan, waaronder GoodHabitz. Daarnaast kunnen medewerkers van Certe gebruik maken van verschillende vitaliteitsregelingen zoals een fietsenplan.

Kom jij ons team versterken?
Dan zien wij je brief en cv graag voor 15 oktober  2021 tegemoet via het sollicitatieformulier op de website van Certe. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 en 19 oktober 2021.

Informatie
Wil je meer weten over deze functie, dan kan je terecht bij:
Hans Boon, teammanager Applicatiebeheer Groningen via het telefoonnummer: 06 24 69 15 42
Arjen Kooistra, teammanager Applicatiebeheer Leeuwarden via het telefoonnummer: 088 237 34 27