Stagiair Marketingcommunicatie

Om ons marketingcommunicatie-team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste derdejaars stagiair(e) die een opleiding volgt in de richting marketing en/of communicatie. Als marketingcommunicatie stagiair(e) draai je fulltime mee op de marketingafdeling van het snelst groeiende technologiebedrijf ter wereld. Naast het meedenken en helpen opzetten van grootschalige (internationale) marketingcampagnes zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het schrijven van content voor onze social media kanalen en online blog. Daarnaast doe je ervaring op met het maken van online marketing campagnes en Google Analytics.

Wie ben jij
Als stagiair marketingcommunicatie kun je niet wachten om jezelf te bewijzen. Je hebt tijdens je opleiding of elders aantoonbare en relevante ervaring opgedaan met marketing én communicatie en bent daarom direct in staat ons team te versterken. We zoeken een proactief persoon die graag initiatief toont met een passie voor het vak marketing/communicatie. Vanzelfsprekend heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jij:

  • Volgt een HBO of WO opleiding in de richting Communicatie en/of Marketing
  • Bent een derdejaarsstudent
  • Bent creatief
  • Goed met taal (zowel Nederlands als Engels)
  • Bent flexibel, denkt in kansen en ziet overal mogelijkheden
  • Bent bedreven in online media en ziet volop mogelijkheden daarin
  • Hebt een heldere visie op marketingcommunicatie

Dit bieden wij jou
Een kans om deel uit te maken van het snelst groeiende technologiebedrijf ter wereld! Je doet ervaring op met marketing/communicatie-inhoudelijk werk en leert hoe je communicatie kunt inzetten om marketingdoeleinden te behalen. Je krijgt een team van leuke collega’s, een stagevergoeding, laptop van de zaak en uitstekende begeleiding. Verder wordt er gezellig geborreld en organiseren we regelmatig teamuitjes.

Interesse?
Laat zien wie je bent en solliciteer direct via onderstaand formulier.

Apply