Stage Communicatie

Haal jij alles eruit wat erin zit?

Iedere dag werken er wereldwijd ruim 1300 medewerkers van de Coöperatie AVEBE U.A. aan het benutten van alle mogelijkheden die de zetmeelaardappel biedt om het leven aangenamer, gezonder en gemakkelijker te maken. Voor onze leden, klanten én de samenleving als geheel.

Van oudsher richtten we ons uitsluitend op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Maar door ontwikkeling van innovatieve technieken halen we nu ook eiwitten uit de aardappel, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. En daarmee zijn we er nog niet. De aardappel is voor ons een bron van mogelijkheden met nog meer ingrediënten die tot waarde gebracht kunnen worden. Kortom, we halen eruit wat erin zit!

Meer weten? www.avebe.com

Stage bij de afdeling Communicatie:

Op de afdeling Communicatie is altijd plek voor een stagiair HBO Communicatie die samen met ons alles eruit haalt wat erin zit! We bieden een uitdagende stage bij een internationaal bedrijf.

Wat ga je doen:

De afdeling Communicatie is altijd in ontwikkeling. Regelmatig dienen nieuwe activiteiten en events zich aan. Als stagiair wordt je betrokken bij diverse communicatieprojecten en -activiteiten voor onder andere onze leden, klanten en medewerkers. Je doet ervaring op en werkt nauw samen met collega’s van de afdeling Communicatie. Zo schrijf je teksten voor onze interne en externe communicatie/websites, help je met de organisatie van open dagen en internationale beurzen en je ondersteunt ons in het beheer van social media. En er is uiteraard ruimte voor het werken aan je specifieke, nader te bepalen, stageopdracht.

Wat zoeken wij:

  • hands-on mentaliteit
  • goede schrijfvaardigheden
  • pro-actieve houding
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • nieuwsgierig en
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel gesproken als geschreven)

Functieprofiel:

Functie: stagiair(e) Communicatie

Opleiding: HBO-opleiding voorkeur voor richting Communicatie

Dienstverband: (minimaal 32 uur per week

Vergoeding: ja

Werkplek: Avebe hoofdkantoor in Veendam


Contact:

Ben je enthousiast geworden over een stage bij onze afdeling Communicatie? Stuur dan je CV en motivatie naar communication@avebe.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janet Katerberg, manager Communicatie, janet.katerberg@avebe.com of 0598 66 20 26.