Improve Manager

Improve Manager!

Avebe zoekt een Site Improve Manager die de afdeling Improve een volgende stap kan laten maken op de gebieden procesbeheersing (SPC), procesveiligheid (HAZID/HAZOP) en World Class Operations Management (WCOM). 

Waar ga je aan het werk?          
In 1919 begon Avebe als Aardappelmeel Verkoop Bureau. Toen nog om enkel de verkoop voor meerdere zelfstandige aardappelzetmeelcoöperaties te bevorderen. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en zijn we continu bezig met het produceren én innoveren van oplossingen op basis van aardappelzetmeel en -eiwitten voor voeding, industrie en diervoeding. De coöperatie Avebe is zelfs uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van aardappelzetmeel. Hoe we dit doen? Door eruit te halen wat erin zit.

Je gaat aan de slag op de locatie Gasselternijveen, één van onze productielocaties. Deze locatie heeft veel focus op innovatieve en nieuwe producten. De aardappelen die onze leden aanleveren worden onder andere verwerkt tot zetmeel, maar in de Solanic fabriek worden ook de eiwitten uit de aardappel gehaald. Naast de Solanic fabriek zijn er tal van andere afdelingen op deze locatie die allen hun eigen belangrijke input leveren voor de coöperatie en processen op locatie Gasselternijveen.  

Hoe verloopt je dag?              
De Improve-afdeling is binnen de locatie Gasselternijveen verantwoordelijk voor de realisatie van structurele verbeteringen op technologisch gebied en organiseert het site productiviteitsprogramma World Class Operations Management (WCOM). Je geeft in deze functie op een inspirerende en motiverende manier leiding aan een team van Technologen en WCOM Projectleiders. Je zal ook deel uitmaken van het Management Team van de locatie Gasselternijveen. Vervolgens vertaal je de organisatiestrategie naar doelstellingen en plannen voor de eigen afdelingen. Andere kerntaken en verantwoordelijkheden die je hebt zijn:

  • Zorg dragen voor de voortgang van het continue verbeterprogramma op de site en de borging hiervan;
  • Beheren van de strategische projectenportfolio voor Gasselternijveen;
  • Initieren, coördineren of leiden (cross functionele) van verbeterprojecten;
  • Participeren in relevante netwerken;
  • Crëeren en handhaven een omgeving, waarin bewustwording van (proces)veiligheids-, Arbo-, kwaliteits- en milieueisen centraal staan. 

Opleiding en ervaring         
Voor de functie Improve Manager zoeken we iemand met het volgende profiel:

  • Een afgeronde technische HBO of WO opleiding;
  • Ervaring met leidinggeven;
  • Aantoonbare ervaring met project- en verandermanagement, Lean Six Sigma en WCOM;
  • Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal;
  • Beheersing van de volgende competenties: hoog veiligheidsbewustzijn, leiderschap, coachen en aanpassingsvermogen. 

Meer weten?             
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Edwin de Jonge, Site Director Gasselternijveen op telefoonnummer 0598-662288.

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor 12 augustus 2019. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie knop. Je vindt de vacature op www.avebe.nl Een assessment of social media check kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.