Enthousiaste operator voor de Dextrines fabriek in Ter Apelkanaal

Is het jouw droombaan om Operator te worden in een dextrinefabriek? Heb je daarbij oog voor veiligheid en verbetering? Dan ben jij de Operator die wij zoeken.

Waar ga je aan het werk?          
In 1919 begon Avebe als Aardappelmeel Verkoop Bureau. Toen nog om enkel de verkoop voor meerdere zelfstandige aardappelzetmeelcoöperaties te bevorderen. Inmiddels zijn we 100 jaar verder en zijn we continu bezig met het produceren én innoveren van oplossingen op basis van aardappelzetmeel en -eiwitten voor voeding, industrie en diervoeding. De coöperatie Avebe is zelfs uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van aardappelzetmeel. Hoe we dit doen? Door eruit te halen wat erin zit.

 Je gaat aan de slag op de fabriekslocatie Ter Apelkanaal. Hier vind je het hele productieproces van aardappel in het zand tot aardappelzetmeel, en -eiwittoepassing voor de klant. De locatie Ter Apelkanaal is onze grootste fabriek voor voedingsingrediënten en kent vele verschillende afdelingen. Elke werkdag een korte wandeling langs verschillende fabrieken en kantoren, een goed begin van de dag!  

Hoe verloopt je dag?             
Samen met je collega’s, die net als jou in het vijfploegenrooster werken, zorg je voor een optimale bijdrage aan de realisatie van organisatiedoelstellingen. Je eigen duurzame inzetbaarheid is belangrijk maar ook veiligheid staat hoog in het vaandel, en dat geldt ook voor jouw collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor de output van de fabriek Dextrines (DexTAK). Je controleert, regelt en stuurt productieprocessen bij volgens procedure, productieplanning en analyse gegevens. Hieronder valt onder andere:

  • Bewaken en bijregelen van het procesverloop aan de hand van recepturen, bedieningsvoorschriften en verkregen veld-informatie;
  • Coördineren/overleggen over productovergangen en uitvoeren van kwaliteitsanalyses;
  • Bedienen van installaties, controleren en bijregelen van de productieprocessen;
  • Registreren van productgegevens in geautomatiseerd systeem.

 Je zorgt ook voor optimale conditie van de installaties en de apparatuur. Je verhelpt storingen en assisteert de monteurs bij productie (ver)storingen. Een schone en veilige werkomgeving is erg belangrijk. Je maakt onderhoudsmeldingen aan, geeft indien nodig installatiedelen vrij voor werkzaamheden en je levert je bijdrage aan verbeterprojecten.

Opleiding en ervaring        
Een lerende en continue veranderende organisatie vraagt om een flexibele houding. Een aantal functie-eisen zijn van toepassing:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur in bezit van een AOT of vapro B/C opleiding;
  • Je hebt kennis van procesanalyse en procesoptimalisatie. Daarbij heb je ook ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • Je werkt graag in teamverband en op een proactieve manier.

Meer weten?             
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wouter Kok, Teamleider DexTAK, 06-46949937.
 

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor 1 augustus 2019. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie knop. Je vindt de vacature op www.avebe.nl

Een assessment of social media check kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.