Zorgondersteuner in de zomervakantie

Zorgondersteuner in de zomervakantie
Friesland

Heb jij hart voor de zorg en wil jij graag bijdragen aan de juiste zorg voor cliënten? Wil jij je eerste stappen zetten in een carrière richting de zorg? Door het bereiden van een kopje koffie, het verzorgen van de woonkamer en het ontvangen van bezoekers ben jij van grote waarde voor cliënten, verwanten en collega’s!

Voor locaties door heel Friesland zijn we op zoek naar enthousiaste Zorgondersteuner in de zomervakantie.

Je gaat werken
Talant telt ruim 200 woon en/of werk locaties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht-)verstandelijke of meervoudige beperking, door de hele provincie Friesland. Wij streven naar een goed en zinvol leven voor al onze cliënten, waarbij wij het belangrijk vinden dat iedere cliënt zoveel mogelijk zelf beslissingen neemt, en deel neemt aan de maatschappij. Samen kijken we naar wat w’l kan en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Het Simmerteam bestaat uit een club enthousiaste vakantiekrachten in verschillende functies die inspringen waar nodig. Met locaties door heel Friesland betekent dat afwisseling in diensten, cliënten en zorgvragen. Maar altijd bij jou in de buurt. Zo kun je in korte tijd veel ervaring opdoen, verdien je geld en leer je veel nieuwe mensen kennen.

Je gaat doen
De functie als Zorgondersteuner is dezelfde als Huishoudelijk Medewerker B binnen Talant. In de functie help je je collega’s en cliënten door het zetten van koffie, bereiden van maaltijden en zorg je dat de leefomgeving van de cliënten netjes en schoon is. Verder zijn de taken:

 • Helpen bij activiteiten in de keuken en schoonmaak;
 • Assisteren bij eenvoudige Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) taken;
 • Ontvangst verzorgen van verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
 • Schoonmaakwerkzaamheden op de locatie;
 • Ondersteunende werkzaamheden voor de organisatie.

We vragen van jou
Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid, die gezelligheid en sfeer kan brengen. Je weet je flexibel op te stellen in je werkzaamheden en biedt je collega’s waar nodig graag een helpende hand. Verder beschik je over:

 • Ervaring en affiniteit op het gebied van zorg en ondersteuning;
 • Een afgeronde opleiding mbo niveau 2, of vergelijkbaar.


Je krijgt van ons
Vakantiewerk op een locatie bij jou in de buurt! Je komt terecht in een leuk en enthousiast team. Je werkt volgens een rooster, dus je weet waar je aan toe bent. Wanneer je een keer meer wilt werken, kan dat natuurlijk altijd! Zo kun je in ons digitale planningssysteem aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent, zodat er ook nog tijd overblijft voor je hobby’s en vrije tijd. Je hebt ook toegang tot ons intranet, waar we als eerste al onze vacatures plaatsen. Zo kun je vanuit het Simmerteam makkelijk doorstromen naar functies op vaste locaties of naar andere zorgonderdelen van Alliade, zoals bijvoorbeeld Meriant (ouderenzorg). Verder krijg je ook nog:

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg, FWG 20 (min. €1724,- / max. €2439,- o.b.v. 36 uur)
 • Een dienstverband met vast aantal uren in overleg; passend bij jou;
 • Uren in overleg, afgestemd op jouw wensen;
 • Genoeg tijd om leuke dingen te doen in je vakantie;
 • Friends and Family korting op een nieuw telefoonabonnement bij Vodafone. Niet alleen voor jezelf maar ook je vrienden en familie kun je blij maken!


Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageer dan meteen via de button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via y.willemsma@alliade.nl of 06-15682271.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze wordt door ons aangevraagd en betaald!