Woonleefassistent


Vacaturenummer: v21.0523
Locatie: Friesland

De functie
Altijd al in de ouderenzorg willen werken en werk je graag op verschillende locaties? Ben je op zoek naar een functie waar jij met je ervaring én persoonlijkheid een bijdrage kunt leveren aan het welzijn van onze bewoners?

Voor verschillende Meriant locaties in Friesland zoeken wij:

                                     Woonleefassistent

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Alliade Opvoeden en Opgroeien en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Alliade Service Centrum. Het Alliade Service Centrum verricht uitvoerende en adviserende werkzaamheden voor de verschillende zorgpartners binnen de Zorggroep.

Je komt te werken bij de afdeling Facilities & Services waar je als woonleefassistent gekoppeld wordt aan een Meriant locatie, hierin wordt rekening gehouden met je woonplaats. De ouderenzorg bij Meriant is ingericht op kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg betekent dat een team verantwoordelijk is voor een vaste groep van 8 tot 14 bewoners. Hierdoor kennen wij onze bewoners beter en is er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig. De functie van woonleefassistent is gecreëerd om nog meer aandacht aan onze bewoners kunnen geven.

Wat ga je doen?
Als Woonleefassistent ben jij het aanspreekpunt voor onze bewoners op de huiskamer. Je organiseert leuke activiteiten met de bewoners en je verzorgt het ontbijt, lunch of diner op de huiskamer samen met je collega’s uit de zorg. Daarnaast zorg je dat de huiskamer schoon en opgeruimd is en ben je er als onze bewoners je nodig hebben. De werkzaamheden die verder bij je functie horen zijn:
* Houden van toezicht op de bewoners die in de gezamenlijke woon- en leefkamer aanwezig zijn;
* Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden;
* Bereiden van maaltijden gezamenlijk met bewoners waarbij je controle houdt over de HACCP regels;
* Het creëren van een prettige sfeer in de woon- en leefsituatie of de dagbesteding;
* Deelnemen aan teamoverleggen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en ervaring als het gaat om huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden. Vanuit je enthousiasme weet jij de bewoners persoonlijke aandacht te geven die passend is bij hun interesses. Je bent sociaal in omgang, komt met creatieve ideeën over activiteiten en werkt samen met je collega’s. Hierdoor weet jij een huiselijke en warme sfeer in de huiskamer te creëren. Daarnaast vragen wij:
* Praktische ervaring met zorg en ondersteuning aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid.

Wat bieden wij jou?
Onze zorg is kleinschalig waardoor je de bewoners snel leert kennen en onderdeel bent van het algehele team op de verschillende locaties. Omdat het werk meer inhoudt dan alleen schoonmaken krijg je volop scholing zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen de zorg. Daarnaast ontvang je:
* Salaris volgens de cao-gehandicaptenzorg, FWG 15 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.296,- bruto o.b.v 36 uur);
* Een contract voor 12 tot 18 uur in de week;
* Een contract van 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Zelf kiezen uit voordelige fiscale arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en
sportkleding;
* Friends & Family korting bij een nieuw telefoonabonnement van Vodafone;
* Met het oog op de toekomst, een pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen;
* Collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Direct solliciteren? Reageren kan met je CV én motivatie tot en met 5 december 2021 via onderstaande de button 'solliciteren'!

Voor meer informatie over de vacature kan je een e-mail sturen aan recruitment@alliade.nl ter attentie van Yannick Willemsma, Corporate Recruiter.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming, deze vragen wij uiteraard voor je aan.