Verzorgende IG die graag de opleiding tot verpleegkundige wil volgen

Vacaturenummer: v22.0275
Locatie: WilgenStede in Wolvega

De functie
Ben jij een ambitieuze verzorgende IG met een flinke dosis doorzettingsvermogen en wil je graag de opleiding tot verpleegkundige volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meriant is voor de locatie WilgenStede in Wolvega, voor 24-32 uur, op zoek naar een:

                                           Verzorgende IG

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Reik, Wil, Baanplus, Talant Opvoeden & Opgroeien en OuderenPsychiatrieFriesland. Samen zijn we er voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te leven en zich staande te houden in de samenleving.

Je komt te werken op WilgenStede, een woonzorgcentrum in Wolvega dat onderdeel is van Meriant. Het unieke aan WilgenStede is de ontspannen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en het ons-kent-ons-gevoel. Wij bieden onze bewoners een thuis, waarin zij wonen en hun eigen keuzes blijven maken. Als verzorgende IG maak je bij Meriant van ouderenzorg persoonlijke zorg.

Op WilgenStede wordt zorg geboden aan zo’n 35-42 bewoners met een zorgvraag zoals somatische en psychogeriatrische zorg. Binnen WilgenStede zijn drie afdelingen: de Bijebieter, de Protter en het Herenhoentie.

Wat ga je doen?
In samenwerking met je team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Daarnaast maak je deel uit van een of meerdere werkgroepen rondom kwaliteit en veiligheid. Tevens ben je verantwoordelijk voor:
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
* Uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen die passen binnen je bevoegdheid;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. Daarnaast durf jij het voortouw te nemen en ben je een echte teamplayer. Jij krijgt iedereen enthousiast! Ook competenties als zelfreflecterend vermogen, sensitiviteit en daadkracht zijn kwaliteiten die jij hebt. In samenwerking met je team zorg jij ervoor dat onze bewoners centraal staan. Verder beschik je over:
* Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG;

Wat bieden wij jou?
Een goede werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast kun jij na 6 maanden, bij een wederzijdse positieve evaluatie, starten met de MBO opleiding tot verpleegkundige. Je krijgt niet alleen de opleiding van Zorggroep Alliade, maar ook je stage + 6 studieuren worden doorbetaald.

Daarnaast bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.937,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Onregelmatigheidstoeslag;
* Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met intentie tot verlenging naar een vast contract;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan tot en met 13 juli 2022 via de link 'solliciteren'.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Ilse Blankvoort, Zorgcoördinator WilgenStede, via telefoonnummer 06-20448393. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yneke Oenema, Corporate Recruiter, via y.oenema@alliade.nl of telefoonnummer 06-13851024.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!