Verzorgende IG


Vacaturenummer: v22.0190
Locatie: BerkenStede of WilgenStede in Wolvega


De functie
Denk jij graag mee bij complexe zorgvragen? En spreekt het werken in een combinatie van somatiek en psychogeriatrie je aan? Dan zoeken wij jou!

Meriant is voor de locaties BerkenStede en WilgenStede in Wolvega, voor 24-32 uur, op zoek naar een:

                                                  Verzorgende IG

Waar ga je werken?
Jij komt te werken op de locatie BerkenStede of WilgenStede. Samen met jou kijken we waar jij het meest tot je recht komt!

Bij BerkenStede is veilig en gezellig wonen het uitgangspunt. Er zijn 5 teams werkzaam die ieder verantwoordelijk zijn voor een eigen afdeling. Op elke afdeling wordt aandachtvolle en deskundige zorg geboden aan ouderen en kwetsbaren. Zij hebben als gevolg van lichamelijke klachten, ziekte of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd ondersteuning nodig. Het gaat dus om een combinatie van psychogeriatrie en somatiek, een afwisselende functie! Ook zijn er verschillende disciplines betrokken bij elke afdeling, zoals een fysio-, ergotherapeut & diëtiste. Daarnaast zijn we bij BerkenStede onlangs overgegaan van behandeling door de huisarts, naar behandeling door onze Specialist Ouderengeneeskunde. Een locatie die qua ontwikkeling dus volop in beweging is!

WilgenStede is een woonzorgcentrum in Wolvega. Het unieke aan WilgenStede is de ontspannen sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en het ons-kent-ons-gevoel. Wij bieden onze bewoners een thuis, waarin zij wonen en hun eigen keuzes blijven maken. Op WilgenStede wordt zorg geboden aan zo’n 35-40 bewoners met een zorgvraag zoals somatische en psychogeriatrische zorg. Binnen WilgenStede zijn drie afdelingen: de Bijebieter, de Protter en het Herenhoentie.

Wat ga je doen?
In samenwerking met je team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en verpleging met aandacht voor de bewoner. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Daarnaast maak je deel uit van een of meerdere werkgroepen rondom kwaliteit en veiligheid, waardoor je kunt bijdragen aan het voorzien van de steeds complexere zorgvragen. Tevens ben je verantwoordelijk voor:
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
* Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen je bevoegdheid;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. In samenwerking met je team zorg jij ervoor dat onze bewoners centraal staan. Daarnaast durf jij het voortouw te nemen, sta je stevig in je schoenen en ben je een echte teamplayer. Jij maakt iedereen enthousiast! Je gaat vernieuwing niet uit de weg en met jouw enthousiasme weet jij anderen hierin mee te nemen. Verder beschik je over:
* Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

Wat bieden wij jou?
Een goede werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast heb je volop kans om je te ontwikkelen en heb je invloed op je eigen rooster. Ook bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een vast contract voor 28-32 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Alliade Opgroeien & Opvoeden en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement en sportkleding;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien graag je reactie tegemoet. Reageren kan tot en met zondag 15 mei 2022 via de link ‘solliciteren’,

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Monica Kooistra, Zorgcoördinator BerkenStede, via telefoonnummer 06-15419242 of Ilse Blankvoort, Zorgcoördinator WilgenStede, via telefoonnummer 06-20448393. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Yneke Oenema, Corporate Recruiter, via y.oenema@alliade.nl of telefoonnummer 06-13851024.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!