Verzorgende IG

Vacaturenummer: v22.0025
Locatie: LindeStede in Wolvega

De functie
Ben jij een Verzorgende IG met een hart voor complexe zorg? Wil je aan de slag in een team waarbij de cliënten verschillende problematieken kennen?

Voor Meriant in Wolvega zijn wij, voor 24 uur per week, op zoek naar een:


                                      Verzorgende IG

Waar ga je werken?
Jij komt te werken op LindeStede. Op de verschillende afdelingen wonen onder andere mensen met een psychogeriatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. Je gaat aan de slag in een klein team waarmee een fijne en veilige leefomgeving gecreëerd wordt voor onze bewoners. Dit vinden wij belangrijk, net als het ervaren van een vorm van vrijheid ondanks het ziektebeeld. Het team probeert zo veel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren, door bijvoorbeeld samen met de bewoners de warme maaltijd te verzorgen. Wat de bewoner zelf wil en kan, wordt door ons gestimuleerd. De verschillende afdelingen werken sinds kort met een Sociotherapeutisch Leefomgeving. Dit is gecreëerd om in te kunnen spelen op de individuele behoeftes van de bewoners, de gedragsproblematiek te verminderen en/of te stabiliseren.

Zorggroep Alliade bestaat uit verschillende zorgonderdelen: Talant, Meriant, Alliade Opgroeien en Opvoeden, Wil, Baanplus en OuderenPsychiatrieFriesland. De vacature is bij Meriant. Meriant biedt ondersteuning en langdurige zorg aan kwetsbare cliënten, veelal ouderen met een intensieve zorgvraag. Meriant organiseert de zorg in kleine teams met vertrouwde gezichten. Samen met familie en vrijwilligers helpt Meriant mensen hun leven te leiden, zoals ze gewend zijn. Meriant biedt woonzorg en verpleegzorg in de provincie Friesland.

Wat ga je doen?
Je geeft zelfstandig uitvoering aan de zorg en samen met je team run je gezamenlijk een huishouding. Door jouw persoonlijke contact met de bewoner weet jij wat de bewoner belangrijk vindt en nodig heeft. Jij biedt de bewoner een woonomgeving die zoveel mogelijk lijkt op thuis. Tevens ben je verantwoordelijk voor:
* Rapporteren en communiceren over de uitvoering van de werkzaamheden naar de collega's;
* Uitvoeren van de verpleegkundige handelingen die passen binnen je bevoegdheid;
* Begeleiden van stagiaires en leerlingen.

Wat vragen wij van jou?
Jij krijgt iedereen enthousiast! Je hebt hart voor de bewoner en geeft ook aandacht aan de mensen daar omheen. Daarnaast durf jij het voortouw te nemen en ben je een echte teamplayer. In samenwerking met je team zorg jij ervoor dat het welbevinden van onze bewoners centraal staat. Tevens bezit je het vermogen tot klinisch redeneren, door ervaring of training, en weet je je observaties adequaat om te zetten in passende handelingen en acties voor de bewoners.
Verder beschik je over:
* Een afgeronde mbo opleiding verzorgende IG.

Wat bieden wij jou?
Een vaste baan in een afwisselende en uitdagende functie, in een enthousiast team. Je hebt zelf invloed op het rooster, want deze wordt samengesteld in overleg met je collega’s. Ook is er volop kans om je te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt trainingen en cursussen doen, wij betalen! Daarnaast bieden wij:
* Salaris conform de cao-vvt, FWG 35 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring met een max. van € 2.845,- bruto o.b.v. 36 uur);
* Een dienstverband voor 24 uur per week;
* Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
* Trainingen, cursussen en scholing op onze kosten;
* Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding;
* Werken voor een grote zorgorganisatie met talloze doorgroeimogelijkheden binnen o.a. Talant, Meriant, Reik en Wil;
* Zelf kiezen uit (fiscale) arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, sportabonnement, sportkleding en Friends & Family korting bij Vodafone;
* Een aantrekkelijke pensioenregeling via PFZW;
* Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen en een collectieve inkomensverzekering arbeidsongeschiktheid.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Nieuwsgierig geworden? Reageren kan tot en met 30 januari 2022 via deze link.

Heb jij vragen over de functie? Neem gerust contact op met Ina Rutten, Clusterhoofd via 06-83 00 19 31 of met Yannick Willemsma, Corporate Recruiter, via 06-15 68 22 71 of y.willemsma@alliade.nl.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming. Deze zullen wij dan voor je aanvragen.